TRAŽE SE STRUČNJACI

Ako se tu zaposlite, tjedan dana ćete raditi s Tajlanda, sve je plaćeno

Švicarska tvrtka ch-aviation zapošljava u Zagrebu i Beogradu, a nude uvjete koji definitivno nisu uobičajeni na hrvatskom tržištu rada

Zrakoplovna industrija

 Ronald Gorsic/Cropix

Švicarska tvrtka za prikupljanje i obradu podataka u zrakoplovnoj industriji ch-aviation zapošljava u svojim uredima u Zagrebu i Beogradu, te nude uvjete koji definitivno nisu uobičajeni na hrvatskom tržištu rada. Traže se stručnjaci za nekoliko pozicija, a osnovni uvjet je izvrsno poznavanje engleskog jezika, koji je ujedno radni jezik kompanije koja djeluje na globalnom tržištu zadnjih 20 godina, te opslužuje oko 800 klijenata, od zrakoplovnih kompanija do vlasnika zrakoplova te operatera.

Ch-aviation na hrvatskom tržištu je od 2015. godine i prema novoj klasifikaciji spada u male tvrtke, doduše s brzim rastom. Prema posljednjim podacima na Fini, u 2022. godini ostvarili su ukupni godišnji prihod u iznosu od 1,3 milijuna eura, odnosno 75 posto više nego u godini ranije kad su napravili 745 tisuća eura prometa, te uz neto dobit od 29 tisuća eura. I tada su povećavali broj zaposlenih i dosegnuli 34 zaposlena u svom zagrebačkom uredu.

Još ako znate mandarinski...

Kako stoji u oglasima za posao, od kandidata traže da budu snalažljivi i da uživaju u istraživačkom radu, a plus je ako vole zrakoplovstvo i vole učiti i istraživati ​​o industriji. Također je poželjno da budu strpljivi i orijentirani na detalje, da su napredni korisnik Excela, te da imaju zavodne vještine googlanja. Dodatni plus će imati kandidati koji su upoznati s mySQL bazama podataka ili ako znaju jedan od sljedećih jezika: ruski, arapski, japanski, mandarinski ili kantonski. Srećom, to nisu neophodne vještine.

Osim uobičajenih pogodnosti i interne obuke i tečajeve kojima započinje odmah po uključivanju u tim, u ch-aviationu obećaju plaćanje doprinosa 3. mirovinskom stupu nakon 4 godine rada, fleksibilno radno vrijeme i hibridnu politiku rada od kuće.

Radni tjedan 4 dana

A sad najzabavni dio. Nakon nekog vremena nudi se tjedan dana rada na zanimljivoj destinaciji diljem svijeta, uz sve pokrivene troškove i uz punu plaću, a iduća lokacija je Tajland. Također, a po tome su među prvima i još uvijek rijetkima na hrvatskom tržištu, nude mogućnost rada 4 dana u tjednu, odnosno 36 sati za 90 posto plaće. Ovu mogućnost tvrtka je lansirala pred dvije godine i jedna su od prvih data/tech tvrtki u zrakoplovnoj industriji koja je ponudila ovu pogodnost svojim zaposlenicima, a očito su zadovoljni ishodima, čim i dalje ostaju pri ponudi.

"S obzirom na rast i stalnu potrebu za novom radnom snagom te želju za zadržavanjem trenutnih članova tima, odlučili smo pružiti našim postojećim i budućim zaposlenicima posebne i moderne uvjete rada. Jedna smo od rijetkih tvrtki u regiji koja je implementirala četverodnevni radni tjedan, nastojeći svojim zaposlenicima omogućiti najbolje radne uvjete kako bi mogli napredovati u karijeri, a da pritom ostanu opušteni i bez stresa‘, izjavila je tada Sanja Ples, izvršna direktorica ch-aviation-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 07:30