pomoć potrebitima

Affidea pomaže nastradalima u potresu: dostavljene kućice za četiri obitelji

Svaka od kućica ima dvije zasebne prostorije- za četvero ljudi, te je opremljena kuhinjom i sanitarnim čvorom s tušem
Affidea pomoć

Tvrtka Affidea, vodeći europski pružatelj usluga medicinske dijagnostike, specijalističkih usluga i liječenje onkoloških pacijenata, donirala je četiri mobilne kućice u vrijednosti 300.000 kuna žrtvama razornih potresa u Hrvatskoj u okolici gradova Petrinja, Sisak, Pokupsko i Glina.

Mobilne kućice isporučene su na adrese četiri obitelji iz sela u okolici Gline-Banski Grabovac, Donja Bacuga i Mali Gradac i same Gline, koje su odabrane uz pomoć Zadruge za etično financiranje. Napominju da su predstavnici Zadruge za etično financiranje među prvima posjetili ljude u pogođenim krajevima kako bi ubrzali pružanje potrebne pomoći. Svaka od kućica ima dvije zasebne prostorije- za četvero ljudi, te je opremljena kuhinjom i sanitarnim čvorom s tušem.

„Tvrtka Affidea stala je uz hrvatski narod u ovim teškim vremenima i pomoći će nekima od obitelji koje su pogođene tom strašnom tragedijom kako bi imale krov nad glavom u nadolazećim zimskim mjesecima. Zahvalni smo na činjenici da su zaposlenici u našim centrima u Hrvatskoj sigurni, no duboko smo ožalošćeni zbog ljudi koji su pretrpjeli golemu štetu i gubitke u ionako teškim okolnostima. Kriza uzrokovana bolešću COVID-19 ugrozila je način života svih nas, no posebno je teško ljudima koje su pogodile nedavne nepredviđene prirodne katastrofe. Ova teška vremena stavila su na kušnju sve nas, no upravo sada je, više nego ikada prije, potrebno pokazati društvenu odgovornost i solidarnost. Nadamo se kako će naša donacija nadahnuti i druge da podrže ove važne napore“, izjavila je Marijana Pašalić, direktorica operacija tvrtke Affidea Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. prosinac 2023 08:00