pomoć najpotrebitijima

Adris šalje pomoć nastradalima u razornom potresu

Maistra će, uz slanje mobilnih kućica, staviti na raspolaganje dio svojih smještajnih kapaciteta iz svog portfelja u Zagrebu za potrebe stradalih
 Goran Mehkek/Cropix

Adris grupa i tvrtke koje posluju u njezinu sastavu – Croatia osiguranje, Maistra i Cromaris – uz pomoć u hrani i smještaju, donirat će sredstva za pomoć stradalima u razornom potresu koji je pogodio gradove Petrinju, Sisak, Glinu i druga obližnja mjesta.

Tako će tvrtka Maistra, uz slanje mobilnih kućica, staviti na raspolaganje dio svojih smještajnih kapaciteta iz svog portfelja u Zagrebu za potrebe stradalih. Cromaris će donirati deset tona svojih proizvoda Hrvatskome Crvenom križu za pomoć nastradalima, a Croatia osiguranje donirat će milijun kuna za pomoć u obnovi porušenih kuća.

Uz tu pomoć, mnogi zaposlenici Adrisa uključili su se u organizaciju prikupljanja pomoći te osobnim donacijama pomažu stanovnicima nastradalih područja.

Kako ističu u priopćenju, 'najmanje što možemo učiniti u ovim dramatičnim trenucima jest odazvati se kao ljudi, izraziti solidarnost i pomoći onima kojima je pomoć potrebna'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:07