Upravljanje financijama

Addiko omogućava korisnicima podizanje gotovine bez naknada na bankomatima svih banaka

Navedena ukinuta naknada neće se naplaćivati do opoziva
Addiko banka
 Damjan Tadić / Hanza Media

S obzirom na trenutnu situaciju oko virusa COVID-19 i s namjerom olakšavanja upravljanja financija svojim klijentima Addiko banka je od ponedjeljka 23. ožujka svim korisnicima Addiko debitnih kartica omogućila podizanje gotovine bez naknada na bankomatima svih banaka u Republici Hrvatskoj.

Navedena ukinuta naknada neće se naplaćivati do opoziva. Ovime je Addiko banka postupila u skladu s preporukama Hrvatske narodne banke vezanim uz olakšavanje pristupa klijentima svojim novčanim sredstvima.

Addiko banka, sukladno preporukama nadležnih institucija, provodi sve potrebne preventivne mjere zaštite oko koronavirusa. S obzirom na trenutnu situaciju klijentima se predlaže da umjesto odlaska u poslovnice, ako to nije nužno, razmotre učestalije korištenje digitalnih kanala; mobilno bankarstvo, internetsko bankarstvo, te Virtualnu poslovnicu, te podizanje gotovine na bankomatima.

Također, klijenti na svom pametnom telefonu mogu besplatno instalirati QLine aplikaciju koja im omogućava da fizički ne stoje u redu, već da dođu u poslovnicu kada vide da su uskoro na redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:55