Ponuda za poduzetnike

Addiko Challenge: Predoči godišnje izvješće, a banka će u 10 minuta odobriti kredit

Addiko banka postavila je izazov, ali ne pred male i srednje poduzetnike, već pred sebe
Addiko banka
 Damjan Tadić / Hanza Media

Addiko banka ovaj četvrtak, 21. studenog organizira Addiko Challenge. Tako će u jedan dan svim malim i srednjim poduzetnici, uključujući i one koji su klijenti drugih banaka, u roku od samo 10 minuta pružati povoljnije uvjete financiranja. Zainteresirani poduzetnici moći će u Addiko Express poslovnici u zagrebačkom Avenue Mallu, uz predočenje samo jednog jedinog dokumenta, godišnjeg financijskog izvješća ili drugog službenog identifikacijskog dokumenta, od Addiko banke zatražiti neobvezujuću ponudu za financiranjem, a Addiko djelatnici u poslovnici će im na licu mjesta, i to unutar 10 minuta, odobriti kredit ili dati ponudu za sva financiranja ili refinanciranja.

Addiko Challenge je kako i samo ime kaže izazov koji je Addiko banka postavila, ali ne pred male i srednje poduzetnike već pred sebe da će im, uz minimalni set dokumentacije i unutar 10 minuta, dati priliku da dođu do povoljnijeg financiranja.

„Priroda poduzetničkog posla je akcija, a ključ je znati zgrabiti priliku kad je vidite. Addiko Challenge je upravo takva prilika koja utjelovljuje ono što poduzetnici žele: kvalitetnu uslugu, povoljne uvjete, brzi odgovor i rješavanje njihovih zahtjeva, a nikako ne žele gubiti vrijeme ispunjavajući prekomjernu dokumentaciju. Svakodnevno smo u kontaktu s poduzetnicima i jako dobro znamo što trebaju i s kojim izazovima se susreću, ali najvažnije je što znamo kako im pomoći ostvariti njihove planove, a oni znaju da s nama dobivaju partnera koji zna svoj dio posla i koji je spreman dugoročno ih i kvalitetno pratiti“, izjavio je Nenad Mećava, izvršni direktor Poslovanja s Malim i srednjim poduzetništvom Addiko banke.

U Hrvatskoj posluje više od 100 tisuća malih i srednjih tvrtki koje zapošljavaju gotovo 70 posto radne snage, koji su zaslužni za više od 50 posto ukupnih prihoda hrvatskog gospodarstva i koji značajno doprinose diversifikaciji gospodarstva. Mali i srednji poduzetnici pokretačka su sila hrvatskog gospodarstva i zaslužuju partnera koji će im omogućiti poslovni razvoj, započinjanje novih investicijskih ciklusa, refinanciranje, koji će im olakšati pristup povoljnim financijskim sredstvima i to u najkraćem mogućem roku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 05:04