Velika anketa

Zaba proglašena najboljim pružateljem usluga: 'Klijenti su prepoznali našu kvalitetu'

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.10.2019. u 12:39

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.10.2019. u 12:39

Zagrebačka banka // PRESS

Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke

Zagrebačka banka najbolji je pružatelj usluga, pokazala je nezavisna Euromoneyeva anketa.

Riječ je o, kako su priopćili iz najveće banke u Hrvatskoj, anketi Cash management koja je provedena među 25.000 korporativnih klijenata te je UniCredit, čija je Zaba članica, proglašen najboljim pružateljem usluga za transakcijsko poslovanje u devet zemalja te vodećim na tržištu za transakcijsko poslovanje u središnjoj i istočnoj Europi i 11 pojedinačnih država. Anketa se, naime, provodi svake godine, a u njoj sudjeluju korporativni pružatelji usluga transakcijskog poslovanja, rizničari i financijski direktori iz cijelog svijeta.

- Čast nam je da se Zaba i ove godine našla na vrhu Euromoneyeve liste, ali najzadovoljniji smo što su to prepoznali klijenti. Ova nagrada je priznanje našem kontinuiranom ulaganju u kvalitetu transakcijskih proizvoda i platnog prometa koje kreiramo kako bismo ispunili očekivanja klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo – kazao je Nikolaus Maximilian Linarić, član Uprave Zagrebačke banke

U Njemačkoj i Italiji UniCredit je prvi put zasjeo na prvo mjestu te je zadržao svoju dugogodišnju poziciju najboljeg pružatelja usluga u Austriji. Vodeći je i na tržištu Srednje i istočne Europe te u jedanaest pojedinačnih država, prvi put u Bugarskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji.

- Ovi su rezultati veliko postignuće za banku i njima smo pokazali svoju snagu u zapadnoj, središnjoj i istočnoj Europi. Rezultati su dobiveni zahvaljujući mukotrpnom radu našega tima za transakcijsko poslovanje, ali ne bismo ovo postigli bez povjerenja i suradničkog duha naših klijenata - izjavio je Luca Corsini, globalni direktor Globalnog transakcijskog bankarstva u UniCreditu.