Top Employer Croatia

UniCredit i Zagrebačka banka proglašeni vodećim poslodavcem u Hrvatskoj i Europi

Najveća banka u Hrvatskoj šesti je put dobila certifikat Instituta Top Employers kao vodeći poslodavac u Hrvatskoj
Zagrebačka banka
 Boris Kovačev / Hanza Media

Zagrebačka banka šesti je put dobila certifikat Instituta Top Employers kao vodeći poslodavac u Hrvatskoj, dok je UniCredit Grupa, čiji je Zaba dio, istu titulu dobio na razini Europe, priopćili su iz kompanije.

Top Employers Institute svake godine provodi međunarodno istraživanje kako bi prepoznao vodeće svjetske poslodavce, odnosno, kako su pojasnili u banci, one koji pružaju odlične uvjete za zaposlenike, njeguju i razvijaju talente na svim razinama organizacije i teže kontinuiranom optimiziranju aktivnosti vezanih uz zapošljavanje. Riječ je o, tvrde u Zabi, iscrpnom istraživačkom procesu i nizu standarda koji se moraju zadovoljiti, a svi su podaci nezavisno revidirani. Pritom su ocjenjivani radni uvjeti UniCredita na temelju strategije talenata, planiranja radne snage, akvizicije talenata, uvođenja novih zaposlenika u rad, učenja i razvoja, upravljanjem poslovnim rezultatom, razvojem vještima rukovođenja, upravljanja karijerom, plaćanja i nagrađivanja te kulturom.

- Ponosni smo što smo još jednom dobitnici ovog certifikata te što smo prepoznati među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i Europi. Ovaj certifikat pokazuje našu namjeru u pružanju podrške našim zaposlenicima u trenucima koji su im važni, da kontinuirano gradimo i ulažemo u naše talente i trudimo se stvoriti najbolje mjesto za rad. Važno je da ostanemo snažno posvećeni održavanju ravnoteže privatnog i poslovnog života naših zaposlenika – rekao je Gianluca Totaro, direktor Upravljanja ljudskim resursima Zagrebačke banke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:58