Novi planovi

U novim prostorima Veritv predstavio dosadašnje rezultate i najavio buduće investicije

Svjetski lider na području telekom i IT infrastrukture otvorio novi poslovni prostor u Zagrebu
Viktor Petik, Vlasta Brozović, Igor Grdić, Giordano Albertazzi
 MPR

Tvrtka Vertiv, svjetski lider i vodeći dobavljač na području telekom i IT infrastrukture, ekskluzivno je u svojim novim prostorima predstavila dosadašnje poslovne rezultate te budeće planove razvoja i novih investicija u Hrvatskoj i regiji. Ova globalna tvrtka u Hrvatskoj je pod imenom Vertiv Croatia prisutna od 2017. godine, a danas zapošljava više od 200 stručnjaka. Vertiv Croatia je ujedno i prodajno servisni centar za 20 zemalja, proizvodni centar za EMEA regiju te Vertiv svjetski centar na polju dizajniranja podatkovnih centara. Zahvaljujući ekspertizi, inovacijama i kreativnosti domaćih stručnjaka, kompanija Vertiv Croatia bilježi brz napredak i razvoj, a u protekloj godini zabilježila je prihode u iznosu od 350 milijuna kuna.

Tvrtku i njene uspjehe te nadolazeće poslovne aktivnosti predstavili su Vlasta Brozović, Igor Grdić i Viktor Petik, članovi Uprave Vertiv Croatia, te Giordano Albertazzi, predsjednik Vertiva za Europu, Bliski Istok i Afriku (EMEA).

- Globalna potražnja za modularnim podatkovnim centrima, uz vrhunsku uslugu i naše stručnjake, glavni je razlog brzog razvoja i ekspanzije Vertiva u Hrvatskoj. Vertiv Croatia tako danas svoje usluge nudi velikom broju poslovnih subjekata kojima su potrebna digitalna infrastruktura i IT rješenja, kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta. Među najvećih klijentima istaknuo bih vodeće telekome, lidere u IT industriji, ali naše usluge u velikoj mjeri koriste i subjekti iz javnog sektora - istaknuo je Igor Grdić, član uprave Vertiv Croatia.

MPR
Giordano Albertazzi, predsjednik Vertiva za Europu, Bliski Istok i Afriku

Vertiv Croatia usko surađuje s partnerima i klijentima kako bi osigurao kontinuitet i postigao vrhunske rezultate – počevši od ideje, preko puštanja u pogon, sve do implementacija rada i usluga.

- Ono po čemu se Vertiv Croatia diferencira od konkurencije je bogata ponuda i široko znanje te detaljno poznavanje modernih podatkovnih centara, komunikacijskih mreža te komercijalnih i industrijskih postrojenja - rekao je Viktor Petik, član uprave Vertiv Croatia, koji je nadodao da kompanija nastavlja s daljnjim investicijama i širenjem poslovanja.

- Ulaganjem u nove poslovne prostore Vertiv Croatia pokreće novi ciklus investicija u Hrvatskoj te su stvoreni preduvjeti za razvijanje novih projekata na kojima svakoga dana radi više od 200 zaposlenika, od čega čak 150 inženjera. Domaći talent na ovaj način ostaje u Hrvatskoj te iz naše zemlje izvozi rješenja u sve krajeve svijeta - istaknula je Vlasta Brozović, članica uprave Vertiv Croatia.

MPR
Viktor Petik, član Uprave Vertiv Croatia

Tvrtka Vertiv na globalnoj razini surađuje s velikim kompanijama, kao što su Alibaba, China Mobile, Ericsson, Siemens, Telefonica, Verizon, Vodafone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:42