Retail park

Trgovački lanac Pevec na 5.000 kvadrata otvorio je novi prodajni centar u Vukovaru

Budući kompleks obuhvaćat će modne prodavaonice i lokale, a poznati maloprodajni lanci već su iskazali interes za dolazak u park
Novi prodajni centar Pevec u Vukovaru
 Pevec

Trgovački lanac Pevec danas je svečano otvorio novi prodajni centar u Vukovaru koji se prostire na 5.000 četvornih metara površine. Izgradnja tog centra početak je jedinstvenog kompleksa maloprodajnog parka koji će biti otvoren sljedeće godine na gotovo 10.000 četvornih metara.

- Iznimno sam radostan što smo uspjeli izgraditi ovaj objekt, prvi u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Osiguranje radnih mjesta i omogućavanje ostanka brojnih obitelji u simbolu Domovinskog rata je neprocjenjivo. Uvijek iznova naglašavam kako su zaposlenici naš najvredniji dio i ponosan sam na činjenicu što su upravo nas izabrali za poželjnog poslodavca. Međutim, naše ulaganje u Slavoniju ne prestaje u Vukovaru, radovi na novom centru u Vinkovcima napreduju, kao i rekonstrukcija centra u Slavonskom Brodu - izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec.

Pevec
Novi prodajni centar Pevec u Vukovaru

Osim izvanredne pozicije na raskrižju Osijeka, Vinkovaca i Borovog Naselja, maloprodajni park će stanovnicima Vukovara i okolice donijeti dosad neviđenu raznolikost ponude. Budući kompleks obuhvaćat će modne prodavaonice i lokale, a poznati maloprodajni lanci već su iskazali interes za dolazak u park.

Pevec
Ivan Penava i Krešimir Bubalo

- Čestitam tvrtki Pevec! Uz ponudu koju nam je Pevec omogućio, moram se osvrnuti i na socijalnu notu njihove prisutnosti u gradu. Pored radnih mjesta koja su sačuvana i novih koja su otvorena Vukovarkama i Vukovarcima, Pevec već treću godinu zaredom sufinancira našu pučku kuhinju velikodušnim iznosom od 20.000 kuna mjesečno. Ne preostaje mi ništa drugo, nego zaželjeti gospodinu Lovrinčeviću i svim djelatnicima i djelatnicama Peveca toplu dobrodošlicu - rekao je Ivan Penava, gradonačelnik grada Vukovara, kojeg su u vukovarskom prodajnom centru ugostili članovi Uprave Peveca Krešimir Bubalo i Jure Radoš.

Pevec
Novi prodajni centar Pevec u Vukovaru

Inače, u posljednje tri godine Pevec je povećao svoje prihode za 65 posto. U istom razdoblju, stekao je pravo vlasništva u deset prodajnih centara, otvorio pet novih prodajnih centara i zaposlio gotovo 600 novih djelatnika.

Pevec
Jure Radoš, Ivan Penava i Krešimir Bubalo

Osim već spomenutih prodajnih centara u Vukovaru, Slavonskom Brodu i Vinkovcima, u narednom razdoblju planira se i gradnja novog prodajnog centra u Splitu.

Pevec
Novi prodajni centar Pevec u Vukovaru

Pevec
Krešimir Bubalo i Ivan Penava

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:29