Unajmili hotele

Priprema za sezonu: Jadran preuzeo hotele Lišanj, Horizont, Noemia i Garden Palace Resort

AUTOR:

OBJAVLJENO:

21.2.2020. u 16:38

AUTOR:

OBJAVLJENO:

21.2.2020. u 16:38

Jadran Crikvenica // Press

Hotel Lišanj u Novom Vinodolskom

Tvrtka Jadran Crikvenica u novu turističku sezonu ulazi ojačana za 403 sobe, izvijestili su jučer investicijsku javnost priopćenjem objavljenim na internetskoj stranici Zagrebačke burze, nakon što su potpisali ugovor o zakupu za nekoliko hotelskih objekata.

Naime, Jadran Crikvenica unajmila je četiri hotela. U Novom Vinodolskom, na period od tri godine, počevši s danom zaključenja ugovora odnosno primopredaje objekta, unajmila je hotele Lišanj i Horizont, u kojima je dobila novih 228 smještajnih jedinica.

Drugi ugovor o zakupu zaključen je za hotel Noemia u Baškoj Vodi, koji ima ukupno 63 smještajne jedinice, a u najmu Jadran Crikvenice bit će 15 godina, i to od 1. lipnja 2020.

Najveći broj soba tvrtka je dobila potpisavši ugovor o zakupu hotela Garden Palace Resort Bella Natura u Umagu, koji ima 112 soba i koji će unajmljivati deset godina od 1. travnja 2020.

Hotel Lišanj, koji je prema pisanu medija bilježio gubitke, vlasništvo je Petra Radakovića, nekadašnjeg predsjednika uprave Erste banke.