Komunikacijske potrebe

OIV je Dubrovniku isporučio dodatnih 10 radijskih stanica: 'Pokazali su organiziranost'

CRONECT je usluga koja u cijelosti može zadovoljiti najzahtjevnije potrebe kritičnih komunikacija, vatrogasnih postrojbi i drugih službi javne sigurnosti i spašavanja
Djelatnik OIV-a Toni Tenjer predaje Cronect radio stanice gradonačelniku Mati Frankoviću
 OIV // Press

Odašiljači i veze (OIV) jučer je Dubrovniku predao 10 CRONECT radijskih stanica, priopćili su iz kompanije.

CRONECT je, pojasnili su, usluga koja u cijelosti može zadovoljiti najzahtjevnije potrebe kritičnih komunikacija, vatrogasnih postrojbi i drugih službi javne sigurnosti i spašavanja, nacionalnih parkova i parkova prirode, zaštitarskih službi, komunalnih poduzeća, industrijskih pogona, ali i pri organizaciji sportskih, glazbenih i drugih javnih događanja.

Grad Dubrovnik još od samih početaka koristi CRONECT, a narudžba dodatnog broja komunikacijskih uređaja i usluga pokazuje organiziranost i posvećenost maksimalnoj prevenciji i borbi u kriznim situacijama od strane poglavarstva i gradonačelnika Frankovića kao i potvrdu kvalitete ove OIV-ove usluge.

Uz korištenje OIV-ove profesionalne radijske mobilne mreže u svakodnevnim djelatnostima, Grad Dubrovnik prepoznao je i prednosti korištenja iste i u kriznim situacijama kao što je trenutna pandemija koronavirusa koja je pogodila Hrvatsku i svijet.

- U vrijeme kriznih situacija jasno je da je pouzdana komunikacija jedna od najvažnijih životnih potreba, kako civilnog stanovništva tako i svih profesionalnih službi. OIV su još 2017. uspostavile profesionalnu radijsku komunikacijsku mrežu na cijelom području Republike Hrvatske, neovisnu od bilo kakvih drugih komercijalnih komunikacijskih mreža i ponudile na tržištu jednu potpuno novu komunikacijsku uslugu za koju se u zadnje vrijeme bilježi povećan interes - rekli su u OIV-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:08