Proboj i širenje

Nakon velikog uspjeha s muškim halterima, Slovenac lansirao W-Holder za žene

Nakon suradnje s američkim Amazonom, prodaja muških držača za košulje još je više porasla
 NV Holders

Nakon što su njegovi “muški halteri” ostvarili velik uspjeh, prikupivši više od 100.000 dolara na Kickstarteru, mladi slovenski inovator Nik Vene lansirao je novi proizvod W-Holder namijenjen isključivo ženama. Ovog vikenda pokrenuo je novu crowdfunding kampanju, kojom je dosad prikupio više od polovice željenog iznosa od 5000 dolara.

Iako nalikuje na ženske haltere, W-Holder je puno više od toga. Izrađen je od elastične čipke koja se navuče oko noge, a koristan je zbog svojih klipova koji se pričvrste za košulju kako ne bi izlazila izvan hlača. S njime svaka žena može izgledati profesionalno i uredno bez gužvanja košulje. Svi materijali su skin-friendly, a trenutno ga se može kupiti u bijeloj i crnoj boji. U budućnosti, kaže nam Vene, sigurno će ga napraviti i u crvenoj.

- Proizvod smo razvijali sedam mjeseci, s time da ga je više od mjesec dana testiralo 15 djevojaka i davalo nam povratne informacije o njemu - ispričao nam je ovaj 22-godišnji Slovenac.

Elegantno i seksi

Stvaranje “elegantnog i seksi” W-Holdera Niku Veneu činilo se kao pametan potez u razvoju brenda, no smatra da je još prerano za ocjenu hoće li držač bolje proći kod žena nego njihov prvi proizvod, S-Holder, kod muškaraca. No, vjeruje u njegov uspjeh, posebice zato što na svijetu ne postoji sličan proizvod namijenjen ženskoj populaciji.

- Opet smo napravili inovaciju u području tekstila i sigurni smo da će biti kineskih kopija - kaže nam Nik Vene, vlasnik tvrtke NV Holders osnovane 2014. godine.

NV Holders

W-Holder su, već u prva dva dana otkad je dostupan na Kickstarteru, prepoznale žene diljem svijeta (a možda i pokoji muškarac koji ga je kupio za poklon). Do sada su najviše narudžba zaprimili iz Amerike, ali i iz Australije, Kanade, Singapura i Europe. Kampanja traje do 4. srpnja, a trenutno se jedan set može kupiti po cijeni od 35 dolara uz troškove poštarine.

Otkad smo posljednji put razgovarali s njime, Nik Vene je gotovo udvostručio svoj tim. Trenutno NV Holders zapošljava 13 ljudi - šest krojačica, tiskara, računovođu, dva grafička dizajnera, fotografa, videoproducenta i PR-ovca. Razlog za širenje je svakako uspjeh njihova proizvoda S-Holdera, namijenjenog muškarcima, čija prodaja raste iz mjeseca u mjesec. U posljednje dvije godine prodali su više od 18.000 “muških haltera”, koje distribuiraju po cijeloj Skandinaviji, Mađarskoj, Sloveniji i Nizozemskoj te Brazilu.

Finska i New York

Prodaja im je dodatno porasla u posljednja četiri mjeseca, otkad su počeli surađivati i s američkim Amazonom, a S-Holderi mogu se kupiti i na kanadskom Amazonu, web shopu NV Holdersa, ali i u šest dućana u Sloveniji, Finskoj te New Yorku.

NV Holders

- Trenutno smo u pregovorima i s danskom vojskom, koja je jako zainteresirana za naše proizvode - rekao nam je Nik Vene.

Cilj im je proširiti prodaju po cijelom svijetu te napraviti svjetski prepoznatljivu robnu marku.

- Naš sljedeći korak je lansiranje prve linije košulja, što očekujemo 2019. godine - rekao nam je Vene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:17