Proboj i širenje

Nakon velikog uspjeha s muškim halterima, Slovenac lansirao W-Holder za žene

AUTOR:

OBJAVLJENO:

8.5.2018. u 15:59

AUTOR:

OBJAVLJENO:

8.5.2018. u 15:59

NV Holders

Nakon što su njegovi “muški halteri” ostvarili velik uspjeh, prikupivši više od 100.000 dolara na Kickstarteru, mladi slovenski inovator Nik Vene lansirao je novi proizvod W-Holder namijenjen isključivo ženama. Ovog vikenda pokrenuo je novu crowdfunding kampanju, kojom je dosad prikupio više od polovice željenog iznosa od 5000 dolara.

Iako nalikuje na ženske haltere, W-Holder je puno više od toga. Izrađen je od elastične čipke koja se navuče oko noge, a koristan je zbog svojih klipova koji se pričvrste za košulju kako ne bi izlazila izvan hlača. S njime svaka žena može izgledati profesionalno i uredno bez gužvanja košulje. Svi materijali su skin-friendly, a trenutno ga se može kupiti u bijeloj i crnoj boji. U budućnosti, kaže nam Vene, sigurno će ga napraviti i u crvenoj.

- Proizvod smo razvijali sedam mjeseci, s time da ga je više od mjesec dana testiralo 15 djevojaka i davalo nam povratne informacije o njemu - ispričao nam je ovaj 22-godišnji Slovenac.

Elegantno i seksi

Stvaranje “elegantnog i seksi” W-Holdera Niku Veneu činilo se kao pametan potez u razvoju brenda, no smatra da je još prerano za ocjenu hoće li držač bolje proći kod žena nego njihov prvi proizvod, S-Holder, kod muškaraca. No, vjeruje u njegov uspjeh, posebice zato što na svijetu ne postoji sličan proizvod namijenjen ženskoj populaciji.

- Opet smo napravili inovaciju u području tekstila i sigurni smo da će biti kineskih kopija - kaže nam Nik Vene, vlasnik tvrtke NV Holders osnovane 2014. godine.

NV Holders
 

W-Holder su, već u prva dva dana otkad je dostupan na Kickstarteru, prepoznale žene diljem svijeta (a možda i pokoji muškarac koji ga je kupio za poklon). Do sada su najviše narudžba zaprimili iz Amerike, ali i iz Australije, Kanade, Singapura i Europe. Kampanja traje do 4. srpnja, a trenutno se jedan set može kupiti po cijeni od 35 dolara uz troškove poštarine.

Otkad smo posljednji put razgovarali s njime, Nik Vene je gotovo udvostručio svoj tim. Trenutno NV Holders zapošljava 13 ljudi - šest krojačica, tiskara, računovođu, dva grafička dizajnera, fotografa, videoproducenta i PR-ovca. Razlog za širenje je svakako uspjeh njihova proizvoda S-Holdera, namijenjenog muškarcima, čija prodaja raste iz mjeseca u mjesec. U posljednje dvije godine prodali su više od 18.000 “muških haltera”, koje distribuiraju po cijeloj Skandinaviji, Mađarskoj, Sloveniji i Nizozemskoj te Brazilu.

Finska i New York

Prodaja im je dodatno porasla u posljednja četiri mjeseca, otkad su počeli surađivati i s američkim Amazonom, a S-Holderi mogu se kupiti i na kanadskom Amazonu, web shopu NV Holdersa, ali i u šest dućana u Sloveniji, Finskoj te New Yorku.

NV Holders
 

- Trenutno smo u pregovorima i s danskom vojskom, koja je jako zainteresirana za naše proizvode - rekao nam je Nik Vene.

Cilj im je proširiti prodaju po cijelom svijetu te napraviti svjetski prepoznatljivu robnu marku.

- Naš sljedeći korak je lansiranje prve linije košulja, što očekujemo 2019. godine - rekao nam je Vene.