Nagrada

Nakon isplate bonusa do 1500 kuna, Spar u Hrvatskoj svim djelatnicima isplatio i uskrsnicu

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

6.4.2020. u 13:47

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

6.4.2020. u 13:47

Spar

Spar trgovina

Nakon isplate bonusa od 1500 kuna SPAR Hrvatska svojim djelatnicima danas isplaćuje i uskrsnicu u iznosu od 400 kuna.  

- Ponosni smo na naše djelatnike SPAR i INTERSPAR trgovina koji svakodnevno ulažu izniman trud kako bi svim našim kupcima osigurali potrebnu opskrbu. Nakon što smo osigurali bonus koji smo isplatili u dva dijela po 750 kuna, djelatnicima je isplaćena i uskrsnica. Na ovaj način želimo našim zaposlenicima dodatno uljepšati Uskrs s njihovim obiteljima - poručuju iz SPAR-a.

Kako bi osigurali maksimalnu zaštitu za sve svoje djelatnike i omogućili im više slobodnog vremena, u svim Sparovim trgovinama smanjen je broj radnih dana. Djelatnici su podijeljeni u dvije grupe, na način da jedan tjedan rade tri dana, a drugi četiri dana u tjednu.

Usto, uveli su i niz mjera, priopćili su, s ciljem maksimalne zaštite djelatnika i kupaca. Uz zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva svim svojim djelatnicima svakodnevno prije ulaska u prodajni prostor trgovački lanac mjeri tjelesnu temperaturu.

Dodatno, u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama postavljene su i zaštitne barijere od pleksiglasa na svim blagajnama, a djelatnicima na samoposlužnim blagajnama omogućene su zaštitne vizire.