Zahvala zaposlenicima

Na Božić, Štefanje i Novu godinu svi Konzumovi dućani zatvoreni: 'Hvala našim radnicima'

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

12.12.2019. u 14:36

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

12.12.2019. u 14:36

Zagreb, 301115.
Najveci hrvatski trgovacki lanac Konzum predstavio je novi logisticki centar u zgradi bivseg Getroa na Zagrebackoj aveniji, te redizajnirani webshop - Konzumklik.hr.
Na fotografiji: unutrasnjost logistickog centra - radnici s posebno dizajniranim kosarama.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Dragan Matić / Hanza Media

Ilustracija

Na Božić, Štefanje i Novu godinu svi će Konzumovi dućani biti zatvoreni, dok će na Badnjak i Silvestrovo raditi po skraćenom radnom vremenu, priopćili su iz kompanije. Tako će preko 10.500 Konzumovih zaposlenika diljem Hrvatske blagdane moći provesti u krugu svojih obitelji i prijatelja.

Osim slobodnim danima, tvrde u tom trgovačkom lancu, djelatnici su nagrađeni i isplatom božićnice od 1.500 kuna, dok su njihova djeca do 15 godina dobili dar vrijednosti 600 kuna.

- Odluku o neradnom Božiću, blagdanu sv. Stjepana i Novoj godini te isplati božićnica i darova za djecu i ove smo godine donijeli vodeći se željom da svim zaposlenicima zahvalimo na iznimnom zalaganju i trudu kojima svakodnevno daju značajan doprinos uspješnom poslovanju Konzuma. Uz to, na Badnjak i Staru godinu uveli smo skraćeno radno vrijeme kako bi naše kolegice i kolege imali više vremena pripremiti se za svečano slavlje i prepustiti blagdanskom ozračju - rekao je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.