Novi klijenti

Millenium promocija o novim klijentima i kadrovima: PBZ i Samsung u 'portfelju' agencije

Početkom listopada za Media direktoricu Millenium promocije imenovana je Morana Morić
Tim Millenium promocije
 Millenium promocija

Privredna banka Zagreb i Samsung Electronics novi su klijenti Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za odnose s javnošću i jedne od vodećih agencija za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj, priopćili su danas iz te agencije.

- Za globalni tehnološki div Samsung Electronics zajedno s partnerima pružat ćemo usluge, osim u Hrvatskoj, i u Sloveniji, BiH i u Albaniji – navode u Millenium promociji, napominjući kako su se PBZ i Samsung pridružili popisu od četrdesetak njihovih stalnih klijenata, uglavnom iz korporativnog sektora iz zemlje i inozemstva. Riječ je, među ostalim, o Adris Grupi, Croatia Osiguranju, L'Oreal Adriji i Klinici Svjetlost.

- Uz komunikacijski menadžment, Millenium promocija je proteklih godina uspješno započeo pružati usluge medijskog planiranja i zakupa, te digitalnog marketinga gdje koristi neke od najnaprednijih tehnologija – ističu u agenciji, čiji su utemeljitelji i partneri Mario Petrović i Božo Skoko.

MPR
Nikola Jelić, stariji savjetnik

Usporedo s osiguravanjem novih klijenata, Millenium promocija pojačala je tim stručnjaka i konzultanata okupljen u agenciji. Nakon što su agencijski tim pojačali bivši glasnogovornik Vlade i negdašnji novinar Jutarnjeg lista te Novog lista Nikola Jelić, bivša urednica MediaServisa i direktorica komunikacija Hrvatske narodne stranke Renata Potočnik te bivši urednik Nacionala Marko Ćustić, početkom listopada za Media direktoricu agencije imenovana je Morana Marić.

MPR
Renata Potočnik, izvršna direktorica za PR

- Morana Marić dolazi na novu poziciju nakon dugogodišnjeg iskustva u medijskim agencijama i retail sektoru – priopćeno je iz Millenium promocije, koja nakon najnovijeg ekipiranja, kako navode, broji više od 30 stručnjaka. Pritom ističu kako dvije trećine konzultanata u tvrtki čine zaposlenici koji su svoj profesionalni put započeli u Millenium promociji.

MPR
Marko Ćustić, stariji savjetnik

U prilog statusu tržišnog lidera na području agencijskih odnosa s javnošću, iz Millenium promocije navode kako su im u 2017. prihodi rasli 30 posto u odnosu na prethodnu godinu te su iznosili 29 milijuna i 100 tisuća kuna.

- Od ukupnog prihoda u prošloj godini, 12 milijuna kuna ostvareno je isključivo od pružanja konzultantskih usluga iz odnosa s javnošću – navode u agenciji, koja nagodinu slavi 20 godina postojanja.

MPR
MPR tim

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 03:32