Zatvaranje tržnica

Marinada objavila da će od OPG-a otkupljivati voće i povrće

U dogovoru s Konzumom i drugim kupcima, tvrde, njihov prodajni asortiman prilagodit će se robi koja će se otkupiti uz pomoć ove mjere
Ilustracija: Tržnica Dolac, cijene
 Tomislav Krišto / CROPIX

Marinada, vodeća tvrtka u regiji u djelatnostima proizvodnje, prerade, otkupa i prodaje svježeg i prerađenoga voća i povrća, u povodu odluke Stožera civilne zaštite RH da se od jučer zatvore sve tržnice, kao jedna od mjera u borbi protiv širenja pandemije koronavirusa, objavila je da je spremna preuzeti i na tržište isporučiti proizvode hrvatskih poljoprivrednih proizvođača.

“Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od ponedjeljka su zatvorene sve tržnice i mi smo spremni reagirati tako da otkupimo voće i povrće od poljoprivrednih proizvođača, bili oni naši kooperanti ili ne, te standardiziramo proizvod koliko je to moguće i isporučimo ga na tržište”, ističu u Marinadi.

U dogovoru s Konzumom i drugim kupcima, tvrde, njihov prodajni asortiman prilagodit će se robi koja će se otkupiti uz pomoć ove mjere.

“Tim potezom želimo uspostaviti suradnju sa svim poljoprivrednim proizvođačima diljem Hrvatske, koji zbog odluke Stožera neće moći plasirati na tržište svoje poljoprivredne proizvode dosadašnjim kanalima prodaje”, pojašnjavaju u toj tvrtki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:29