Prisutni u regiji

Kompanija Cushman & Wakefield za savjetovanje o nekretninama ulazi na hrvatsko tržište

Neke od osnovnih usluga tvrtke su profesionalne brokerske i savjetodavne usluge
Stambeno naselje u Zagrebu
 Darko Tomaš / Cropix

Cushman & Wakefield, vodeća svjetska tvrtka koja klijentima pruža široku paletu savjetodavnih i operativnih usluga u području nekretnina, proširila je svoju ekskluzivnu suradnju s društvom CBS International zbog ulaska na hrvatsko tržište. Cushman & Wakefield već pokriva regionalna tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore kroz ekskluzivne partnerske odnose, savjetujući vlasnike, investitore te ostale sudionike tržišta o svakom aspektu njihovih strategija u nekretninama.

Cushman & Wakefield vodeća je svjetska tvrtka za pružanje usluga u području nekretnina s 51.000 zaposlenika koji u više od 70 zemalja vlasnicima i investitorima pomažu optimizirati vrijednosti svojih nekretnina. Cushman & Wakefield među najvećim je tvrtkama specijaliziranim za komercijalne usluge povezane s nekretninama s prihodom od 8,2 milijarde dolara.

- Hrvatsko tržište nekretnina bilježi značajan investicijski volumen, a rastuća potrošnja, gospodarski rast i razvoj turizma motiviraju međunarodne tvrtke na širenje poslovanja u Hrvatsku. Kombinirajući naše lokalno znanje s međunarodnim iskustvom i stručnom potporom globalnog lidera, zadovoljit ćemo sve potrebe naših klijenata, pomažući im u jačanju poslovnih ciljeva - izjavio je Predrag Tutić, direktor Cushman & Wakefield CBS International za Hrvatsku.

Jonathan Hallett, voditelj za središnju i istočnu Europu u društvu Cushman & Wakefield, naglasio je da samo godinu dana nakon što su prvi put ušli u partnerstvo sa CBS International, liderom na srpskom tržištu nekretnina, nastavljaju suradnju i ulaze na rastuće tržište nekretnina u Hrvatskoj.

- Iako smo u Hrvatskoj aktivni već duži niz godina, ova nova suradnja na tržištu nas pozicionira na jedinstven način te nam omogućava ostvarivanje vrhunskih rezultata u svim ključnim uslugama i to u skladu s očekivanjima na međunarodnoj razini - istaknuo je Jonathan Hallett

Neke od osnovnih usluga tvrtke Cushman & Wakefield, su profesionalne brokerske i savjetodavne usluge, uključujući usluge posredovanja u izdavanju i prodaji svih vrsta nekretnina, savjetodavne usluge, usluge procjena vrijednosti i strateškog savjetovanja, upravljanje nekretninama, upravljanje projektima, tehnički due diligence i investicijsko savjetovanje.

- Naši snažni i dugotrajni odnosi s podružnicama diljem EMEA regije omogućavaju ulazak na tržišta na kojima Cushman & Wakefield trenutno nema direktnu prisutnost što koristi kako lokalnim tako i globalnim klijentima koji dobivaju pristup našoj globalnoj mreži te lokalnom znanju - zaključio je Colin Wilson, Direktor za EMEA tržište iz društva Cushman & Wakefield.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:11