Korporativna odgovornost

HT donirao četiri milijuna kuna Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“

Svakog dana svjedočimo herojskim djelima liječnika, medicinskih sestara, medicinskih djelatnika
Zgrada Hrvatskog Telekoma
 HT

Hrvatski Telekom donirao je Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ četiri milijuna kuna s ciljem pomoći u borbi protiv koronavirusa.

Korporativna odgovornost i društveni angažman sastavni su dio poslovanja Hrvatskog Telekoma, a donacijom Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, čiji stručni i požrtvovni tim liječnika infektologa, kliničkih mikrobiologa, radiologa, medicinskih sestara, molekularnih biologa i laboratorijskih tehničara od prve pojave koronavirusa u Hrvatsku danonoćno radi na suzbijanju epidemije, željeli smo dati svoj doprinos i podržati njihove daljnje napore.

U dogovoru s nadležnim institucijama HT je odlučio napraviti financijsku donaciju u iznosu od četiri milijuna kuna Klinici „Dr. Fran Mihaljević“, koja će znati kako ta sredstva najbolje iskoristiti.

„Svakog dana svjedočimo herojskim djelima liječnika, medicinskih sestara, medicinskih djelatnika i svih koji u ovim teškim okolnostima bespoštedno rade za opće dobro. Ovom donacijom želimo dati svoj doprinos, a Kliniku za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ odabrali smo jer je riječ o instituciji koja je od prvog dana na prvoj liniji obrane i čiji angažman nas je sve zadužio“, poručio je Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” prof.dr.sc. Alemka Markotić, dr.med. ovim povodom je izjavila:

“U ime svih zaposlenika bolnice i u svoje osobno ime zahvaljujem Hrvatskom Telekomu na donaciji koja će nam u fazi najintenzivnije borbe protiv COVID-19 omogućiti još bolje uvjete za liječenje pacijenata“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:17