Hilton Garden Inn

FOTO Zagreb je dobio treći Hiltonov hotel u vrijednosti 20 milijuna eura

Vodeća svjetska hotelska kompanija Hilton trenutno posluje u 113 zemalja s više od 5.600 hotela
Hilton Garden Inn u Zagrebu
 Zagreb City Hotels

Zagreb je dobio treći Hiltonov hotel vrijedan 20 milijuna eura, poručili su iz Zagreb City Hotelsa, kompanije koja u glavnom hrvatskom gradu upravlja Hiltonovim hotelima. Hilton Garden Inn otvoren je na stotu godišnjicu postojanja Hiltona, a hotel od četiri zvjezdice smjestio se na Radničkoj cesti udaljenoj samo 20 minuta vožnje od zračne luke.

Zagreb City Hotels
Hilton Garden Inn u Zagrebu

Gostima hotela na raspolaganju su 153 sobe, fitness centar, The Shop, odnosno mali dućan, te samoposlužna praonica rublja Laundry room. Uz to, na osmom katu Hilton Garden Inna nalazi se kongresni centar koji se prostire na 1000 kvadrata, a u sklopu se nalazi i pet prostranih multifunkcionalnih dvorana koje mogu ugostiti do 1000 ljudi.

Zagreb City Hotels
Hilton Garden Inn u Zagrebu

Dodatno, hotel ima i restoran u prizemlju hotela koji je, kako su naglasili u Hiltonu, polivalentnog koncepta. U njemu se, naime, poslužuje doručak, dnevna ponuda jela za ručak i a la carte jela, a taj isti prostor može se vrlo jednostavno pretvoriti u prostor za organizaciju događanja, promocije automobila te ostala događanja koja traže veliki prostor.

Zagreb City Hotels
Hilton Garden Inn u Zagrebu

Otvorenjem ovog hotela, tvrde u kompaniji, Zagreb je “dobio na kvaliteti turističke ponude, a nova, suvremeno opremljena kongresna dvorana upečatljivog dizajna s pogledom na grad i moderan restoran u prizemlju hotela, postat će nova, vrlo atraktivna mjesta za organizaciju vjenčanja i ekskluzivnih događanja".

Vodeća svjetska hotelska kompanija Hilton trenutno posluje u 113 zemalja s više od 5.600 hotela.

Zagreb City Hotels
Hilton Garden Inn u Zagrebu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:57