DOBRA ODLUKA ILI?

SAMOHRANA MAJKA PROPISNO IZGRDILA SINA PUTEM FACEBOOKA PA POSTALA PRAVI HIT Nije ni sanjala da će njezin status postati viralan

 Facebook

Terri Day Evans bila je užasnuta kad je saznala da je njezin 12-godišnji sin toliko snažno stao na stopalo kolegici iz škole da joj je čak slomio i cipelu.

Kako bi ga naučila da zbog takvih djela treba snositi i posljedice, bez imalo je ustručavanja na Facebooku sa svojim prijateljima podijelila što je njezin sin učinio, a u statusu je dodala da nimalo ne žali zbog otkrivanja identiteta svoga sina.

Status ove samohrane majke prikupio je preko 55 tisuća lajkova, ali i brojne negativne komentare onih koji misle da je na taj način svoje dijete izložila opasnosti. No, kako je Terri objasnila u razgovoru za Daily Mail , nije mislila da će njezin post vidjeti toliko ljudi jer ga je namijenila prijateljima svog sina.

Uz hashtag #Iwillnothaveabullyinmyhouse (neću u svom domu imati nasilnika) javno je rekla što misli o postupku svog sina.

- Potpuno sam zgrožena što je mom djetetu bilo sasvim normalno stati na stopalo djevojčice toliko jako da joj je polomio cipelu. Reći ću ti nešto, Jacobe. Ako ti se dogodi da nekoga samo pogledaš poprijeko, ja ću te osobno odvesti kod njihovih rodtelja i reći im da ti daju da radiš kućanske poslove, i to onoliko koliko će oni htjeti. Pozdravi se s novcima koje si dobio za rođendan jer ćeš od njih toj djevojčici kupiti nove cipele i buket cvijeća - napisala je majka dječaka.

Facebook

Nakon incidenta dječak je djevojčici napisao i pismo isprike i odnio ga u školu. Evo što je napisao.

- Žao mi je što sam ti oštetio cipelu, zbilja nisam htio. Ne znam zašto sam to učinio, no obećavam da više neću. Popravit ću ti cipele - napisao joj je.

Terri se obratila i onima koji se nisu složili s njezinim načinom odgoja.

- Ne zanima me tko se slaže s mojom tehnikom odgoja. Moj je sin ponizio djevojčicu i bez obzira na njegovo razmišljanje (a on je mislio da je neće povrijediti i da će samo izgubiti ravnotežu), ona se rasplakala. Komentari da sam sina osramotila na internetu su ništa ako usporedimo poniženje s kojim se ta djevojčica susrela kada ju je moj sin ozlijedio - napisala je.

Na kraju je dodala da je s njim i porazgovarala te da ga nije samo 'tagirala' u statusu na Facebooku kako bi ga on pročitao.

- Sigurna sam da je ovo bio izoliran slučaj koji moj sin više neće ponoviti - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:34