Odlični uvjeti za rad

Zagrebačka banka je drugu godinu zaredom proglašena vodećim poslodavcem u Hrvatskoj

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

4.2.2019. u 12:04

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

4.2.2019. u 12:04

zagreb 180207
Zgrada Zagrebacka banka na Trgu bana Josipa Jelacica
foto Boris Kovacev
-novac-
Boris Kovačev / Hanza Media

Zagrebačka banka

Zagrebačka banka (Zaba) drugu je godinu zaredom proglašena vodećim poslodavcem u Hrvatskoj prema izboru organizacije Top Employer Institute. Dodatno, UniCredit grupa, u čijem je vlasništvu i Zaba, certifikat vodećeg poslodavca zaradila je na europskoj razini zahvaljujući pojedinačnim priznanjima, osim u Hrvatskoj, u Italiji, Njemačkoj, Rusiji i Bugarskoj.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje kompanijama koje pružaju odlične uvjete za rad svojim zaposlenicima, a neki od kriterija uključuju strategiju upravljanja ljudskim potencijalima, procese zapošljavanja i uvođenja novih zaposlenika u radnu organizaciju, upravljanje karijerama zaposlenika te strategiju plaćanja i nagrađivanja.

- Ponosni smo što smo ponovno prepoznati među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i Europi. Za nas je važno ulagati u talentirane ljude i stvoriti najbolje moguće radno okruženje - izjavio je Gianluca Totaro, direktor Upravljanja ljudskim resursima Zabe.

Primjerice, neke od pogodnosti koje zaposlenici ove banke uživaju su fleksibilno radno vrijeme, slobodan dan za rođendan kao i slobodan dan za prvi dan vrtića ili škole djece radnika, a zagarantirane su kolektivnim ugovorom.