Novi član Uprave

Vipnet je ojačao Upravu - Ivan Gabrić postaje glavni direktor za poslovne korisnike

Ivan Gabrić je bio predjednik Combisa i doveo je tu kompaniju na poziciju najjače ICT tvrtke u zemlji
Ivan Gabrić
 Vipnet // PRESS

Ivan Gabrić postaje novi član Uprave Vipneta i glavni direktor za segment poslovnih korisnika kompanije.

Vipnet je prije dvije godine uspostavio novo poslovno područje za segment poslovnih korisnika, pokrenuo je novi odjel za ICT rješenja i prodaju te je uspješno akvizirao Metronet i lansirao novi Vip Metronet Business Solutions brend. Kako bi se dalje razvijao u tom segmentu, primio je Gabrića u svoj tim.

- Uvjeren sam kako će Ivanovo iskustvo i stručnost doprinijeti jačanju Vipnetove pozicije kao idealnog partnera za digitalizaciju poslovanja, pružajući inovativna digitalna rješenja za poslovne korisnike – izjavio je Jiri Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Gabrić je, naime, svoju karijeru izgradio u poznatim kompanijama kao što su Infosistem d.d., IBM Hrvatska i Hewlett-Packard Adriatic Region gdje je djelovao u segmentima za poslovne korisnike i partnere i u području razvoja poslovnih IT rješenja. Osim toga, bio je i predsjednik Uprave Combisa te je predvodio razvoj te kompanije na poziciju najjače ICT kompanije u zemlji i kao jednu od top tri sistem integratora u regiji. Uz to, sudjelovao je i u brojnim projektima poslovnog savjetovanja za THL, ICT i telekomunikacijsku industriju.

- U eri digitalne transformacije, u kojoj ICT i telekomunikacijski sektor prolaze kroz ogromne promjene, ne mogu zamisliti uzbudljivije okruženje za rad. Uvjeren sam u daljnji rast Vipneta kao ključnog igrača u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima te mi je izuzetno drago što ću se pridružiti kompaniji koja je već godinama lider u inovacijama i zadovoljstvu korisnika na hrvatskom tržištu – prokomentirao je Ivan Gabrić svoju odluku da se pridruži Vipnetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 09:10