Natječaj u Britaniji

Velika Britanija traži njegovatelje: Nude plaću do 12.000 kn, smještaj i prijevoz

Prvih 6 mjeseci smještaj je subvencioniran od strane poslodavca uz mjesečnu naknadu od 230 funti
Ilustracija
 Duje Klaric / CROPIX

EPSN Workforce d.o.o., posrednik u zapošljavanju, za klijenta u Velikoj Britaniji traži veći broj njegovatelja u privatnim domovima.

Kandidati mogu birati između tri lokacije – Lissa, Sunningdalea te Oxforda.

Kako je navedeno u oglasu objavljenom na portalu posao.hr, početna minimalna plaća kreće se od 8,75 funti pa sve do 9 funti po satu, ovisno o mjestu rada. Prikazano na mjesečnoj skali, neto primanja mogu iznositi od 11.400 kuna (ako se računa 40 radnih sati tjedno), dok uz prekovremene sate ona mogu biti veća i od 12.000 kuna.

Osim toga, prvih 6 mjeseci smještaj je subvencioniran od strane poslodavca uz mjesečnu naknadu od 230 funti, s mogućnošću ostanka u tom smještaju nakon prvih 6 mjeseci. Također, put od Hrvatske do lokacije rada je plaćen. Uz to, budućim radnicima poslodavac osigurava i dodatne edukacije, kao i dodatne pogodnosti i popuste u lokalnim trgovinama.

Radno iskustvo kao ni formalno obrazovanje za posao njegovatelja nije uvjet. Od budućih djelatnika jedino se očekuje želja i spremnost na rad, znanje engleskog jezika (razina A2/B1), spremnost na preseljenje u Veliku Britaniju, te susretljivost i komunikativnost.

Rok za prijavu je 18. veljače. Poslodavac će razgovor s kandidatima održati 25. veljače putem Skypea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:12