MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Zaba i Ericsson Nikola Tesla, a traži se i programer

Najveća banka u Hrvatskj traži bankara, AML specijalista i voditelja tima upravljanja kolateralima
Programer, ilustracija
 Profimedia, Alamy

Medical Intertrade d.o.o. je tvrtka registrirana za trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom, za što je ovlaštena rješenjem Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Traže radnika za radno mjesto: Programer. Ako ste zainteresirani za rad u timu za razvoj i održavanje korporativnog programskog rješenja, te njegovo povezivanje s vanjskim sustavima prijavite se na oglas do 16. srpnja. Mjesto rada je Sveta Nedelja.

Mea Gea d.o.o. mala je, ali dinamična tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom raznih, većinom tekstilnih stvari za mame i bebe. Ured im je u Zagrebu, a šivaju i stvaraju u Sesvetama. Trenutno su u potrazi za radnicima na poziciji: Krojač/ krojačica – Šivač/ šivačica i Prodajni predstavnik. Nude odlično radno i kreativno okruženje, slobodne vikende i blagdane, zaposlenje na neodređeno vrijeme te zaposlenicima koji su mladi roditelji nude mogućnost zaposlenja na nepuno radno vrijeme. Prijave su moguće do 17. srpnja.

Zagrebačka banka d.d. je jednostavna i uspješna paneuropska poslovna banka s potpuno integriranim korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj rasprostranjenoj bazi klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenicima na poziciji: AML specijalist, Bankar za međunarodne mikro klijente i Voditelj tima upravljanja kolateralima. Detalje oglasa pogledajte na linku i prijavite se za AML specijalista do 24. srpnja, a za Bankara za međunarodne mikro klijente i Voditelja tima upravljanja kolateralima do 17. srpnja.

Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. je tvrtka čija je temeljna djelatnost pružanje usluga vezanih uz izgradnju i održavanje telekomunikacijske mrežne infrastrukture. Njihova najveća prednost je snažan tim zaposlenika kojeg sada žele dodatno osnažiti zapošljavanjem osobe na poziciji: Voditelj projekata na izgradnji telekomunikacijske infrastrukture (m/ž). Između ostalog, posao obuhvaća vođenje zaposlenika i vanjskih partnera, upravljanje financijama, analize i izrade izvještaja. Oglas ostaje aktivan do 24.srpnja.

RE/MAX posluje u više od 70 zemalja svijeta, u kojima je više od 120 000 profesionalaca svakodnevno na usluzi svojim klijentima. Trenutno u Hrvatskoj ima 19 ureda u kojima radi 120 agenata. Rad u svjetski poznatom franšiznom sustavu, dinamičnost i zanimljivost posla, stalna edukacija i suradnja umreženih agenata, samo su neki od privlačnih razloga za rad u RE/MAX-u. U to se možete i sami uvjeriti prijavom na natječaj za radno mjesto: Stručni suradnik u marketingu (m/ž). Novom zaposleniku nude ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, rad u ugodnom i poticajnom okruženju te mogućnost usavršavanja i dodatnih edukacija. Javite im se do 16.srpnja.

Navršio si 18 godina života i zakoračio u svijet punoljetnosti? Odgovoran si i savjesno pristupaš poslu? Prijavi se za posao: Student/učenik u logistici (m/ž) u tvrtki eKupi, domaćoj online trgovini koja mjesečno svojim korisnicima isporučuje na desetke tisuća paketa. Tvrtka zapošljava 100 učenika/studenata na pakiranju školskog pribora u distribucijsko-logističkom Rugvica, a novim zaposlenicima su spremni ponuditi naknadu od 23,50 kn po odrađenom satu. Riječ je o sezonskom poslu, na kojeg se možeš prijaviti do 31.srpnja.

Smješten samo tri kilometra od povijesnog dijela Zagreba, Hilton Garden Inn predstavlja idealno mjesto za sve one koji istražuju destinaciju kao i za korporativne goste. Ovaj moderan hotel traži zaposlenike koji će ispuniti čak 4 pozicije: Kuhar (m/ž), Konobar (m/ž), Pomoćni radnik u kuhinji i restoranu (m/ž) i Sobar/Sobarica. Novim zaposlenicima hotel nudi zapošljavanje na određeno uz probni rad, mogućnost za profesionalni razvoj, rad u poticajnom i inovativnom okruženju, dva slobodna dana u tjednu i besplatan obrok tijekom smjene. Svoj životopis im pošaljite do 17.srpnja.

Hotel Princess je novoizgrađeni poslovni hotel kategorije visoke četiri zvjezdice, elegantno i suvremeno opremljen, smješten u Poslovnom centru Jastrebarsko, u neposrednoj blizini auto ceste Zagreb - Karlovac. Hotel raspolaže sa 100 smještajnih jedinica, kongresno-banketnim centrom, a la carte restoranom, aperitiv barom, vinotekom, wellness & spa centrom te unutarnjim bazenom. Međutim, nedostaje mu jedan pravi Konobar (m/ž). Ako vaše radno iskustvo uključuje barem jednu godinu rada u vrhunskom restoranu ili hotelu, odlično poznajete engleski jezik, ljubazni ste i imate razvijene komunikacijske vještine, idealan ste kandidat za posao! Prijave su moguće do 17.srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:52