MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Studenac i Pan-Pek, a jedna kompanija nudi 17.000 kn mjesečno

Emirates je u potrazi za osobljem, a prijave se primaju do 20. svibnja
Trgovina Studenca
 Nikola Vilić / Hanza Media

Emirates lete u više od 150 destinacija na šest kontinenata. Ovo je tvoja prilika da postaneš dio tima jer su u potrazi za Cabin Crew zaposlenicima čija je početna plaća u prosjeku 2.290 eura mjesečno, odnosno gotovo 17.000 kuna. Neka tvoje putovanje započne ovdje. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, a prijave se primaju do 20. svibnja.

OBITELJSKO POLJOPRIVREDNO GOSPODARSTVO ILIJA VIDIĆ bavi se uzgojem povrća, dinja, lubenica, korjenastog i gomoljastog povrća. Trenutno su u potrazi za zaposlenikom Tehnolog/ Agronom za proizvodnju povrća na otvorenom polju u Zagrebu za što nude između 7.000 i 8.000 kuna. Imate li minimalno godinu dana radnog iskustva i visoku stručnu spremu prijavite se na oglas do 17. svibnja.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Traže zaposlenike za poziciju: Poslovođa. Mjesto rada: Rovinj, Malinska, Medulin, Sućuraj, Dubrovnik, Split i Zadar. Nude redovita primanja s plaćenim putnim troškovima, dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijave su moguće do 17. svibnja.

Šušković-građenje d.o.o. bavi se izgradnjom, rekonstrukcijom i održavanjem svih objekata niskogradnje. Traže djelatnika za radno mjesto Vozač kamiona. Opis posla je vozač kamiona C i C/ E kategorije u građevinskoj firmi. Uvjet je obavezno položen KOD 95 za vozača kamiona. Nude mogućnost napredovanja te kontinuirano povećanje plaće s povećanjem opsega posla i službeni mobitel. Prijave se zaprimaju do 20. svibnja.

PAN-PEK d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda u Hrvatskoj. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća stručnjaka, omogućuju im lidersku poziciju na tržištu. U svoj tim žele zaposliti osobe za pozicije: Voditelj maloprodaje, Prodavač, Pomoćni radnik u proizvodnji, Električar, Pekar, Vozač i Skladištar. Mjesto rada i uvjete pogledajte na linku. Prijave su moguće do 17. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:37