MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju se farmaceuti, a jedna kompanija nudi plaću do 12.000 kuna

Portal MojPosao ovaj tjedan izdvaja atraktivne radne pozicije
Ilustracija
 Nikola Vilić / Hanza Media

CERERA AGRO d.o.o. je generalni distributer Poljoprivrednog Instituta Novi Sad i distributer Elixir Zorka mineralnih gnojiva. Tvrtka je mlada i vrlo snažno raste unazad par godina, a vizija uprave je stvaranje ugodnog i dugoročnog radnog okruženja za svoje djelatnike. Zbog povećanja obima posla odlučili su otvoriti pozicije: Samostalni knjigovođa i Komercijalni predstavnik. Nude izvrsne uvjete rada, stimulativna primanja do 12.000 kuna, samostalnost i slobodu organizacije svog radnog vremena, bonuse te mobitel i laptop. Ako želite postati dio uspješnog tima i raditi u dinamičnom i ugodnom radnom okruženju prijavite se na oglas do 14. studenog. Mjesto rada za Komercijalnog predstavnika je cijela Hrvatska, a za Samostalnog knjigovođu je Vukovar.

Significo d.o.o. jedna je od predstavnika nove generacija poslovnih organizacija. Odlikuje ih dinamika, inovativnost i strast. Posluju s ciljem da klijentima kroz individualni pristup pruže profesionalna rješenja poslovnih partnera. Danas imaju više od 200 zaposlenika. Planiraju daljnji rast u svim segmentima poslovanja te žele povećati svoj tim za poziciju Multi-skill agent u komunikacijskom centru. Želiš zaraditi bez ograničenja, i imati dovoljno slobodnog vremena? Onda je ovo pravi posao za tebe! Tvoj posao uključivat će: kontaktiranje postojećih i potencijalnih korisnika i/ili zaprimanje korisničkih upita uz pružanje podrške, vješto prezentiranje usluga partnera kroz sve komunikacijske kanale te stvaranje prodajnih prilika. Mjesta rada su: Zagreb, Sisak i Split, a prijave su otvorene do 19. studenog.

Atlantic Grupa – Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom. Farmacia se ne ističe samo vrhunskom uslugom iskusnih magistri, koje su vam svakodnevno na usluzi, već i specijaliziranim savjetovalištima. Radi proširenja poslovanja traže zaposlenike za pozicije: Farmaceut, Farmaceut – voditelj i Farmaceutski tehničar. Mjesta rada su: Zagreb, Samobor, Bjelovar, Hrvatska Kostajnica i Slavonski Brod. Detalja pojedinog oglasa pogledaj na linku. Prijavi se do 20. studenog.

Tvrtkom Gavrilović d.o.o. danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović. Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu tvrtka Gavrilović jedinstvena je u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Za svoj uspješan tim traže osobu za radno mjesto: Grafički dizajner. Traže jednog izvršitelja za rad u Zagrebu. Traže osobu koja ima završenu visoku stručnu spremu – grafičkog usmjerenja, napredno poznavanje paketa: Adobe (InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat), vozački ispit - B kategorije, timski rad i komunikativnost te želju za učenjem i usavršavanje. Opis posla i odgovornosti pogledaj na linku i prijavi se do 12. studenog.

KAMGRAD d.o.o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala te se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Pozivaju Vas da se učinkovito razvijate na poziciji: Građevinski tehničar / Inženjer završnih radova. Nude: poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj, mogućnost stalnog zaposlenja te iskustvo rada u renomiranoj kompaniji. Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave su moguće do 5. prosinca.

Pozivamo te da pratiš MojPosao i na LinkedIn-u gdje svakodnevno objavljujemo aktualne poslove i vijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:00