MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Nestle i KPMG, a traži se i stručnjak za marketing i PR

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, pronašao je atraktivne poslovne prilike
Popularni Nestleov Nesquik u supermarketu
 Profimedia, Alamy

Nestle je međunarodno priznata tvrtka koja brine o prehrani i zdravlju svojih korisnika, a putem svojih proizvoda, kao što su Nescafé, Nesquik i Kit Kat, ušli su u domove diljem svijeta. Regionalni Nestle Adriatic, osnovan je 2003. i danas zapošljava više od 700 radnika u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Kosovu, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, a njima sada žele pridružiti novog člana tima, i to na radnom mjestu Professional Sales Executive (m/ž). Zainteresirani kandidati, koji ispunjavaju uvjete iz natječaja, na oglas se mogu javiti do 17. veljače.

Yachtmaster Grupa je tim mladih ljudi koji stvaraju nova rješenja za svjetsku yachting industriju, organiziraju evente kao što su International Charter Expo u Beču i Charter Meetup u Ateni te razvijaju digitalne proizvode poput Hanshake i Icemarket platforme. Tvrtka zapošljava na poziciji Sales representative (m/ž), a novom zaposleniku nude šest tjedana godišnjeg odmora, rad u modernom i ugodnom okruženju i slobodne vikende. Oglas ostaje aktivan do 12. veljače.

iRobot, jedan od vodećih svjetskih proizvođača taktičkih, industrijskih i kućnih robota, u cilju širenja poslovanja na hrvatskom tržištu želi pojačati svoj tim osobom koja će svojim iskustvom i znanjem odgovoriti na izazove direktne prodaje u renomiranim trgovačkim centrima. Konkretnije, potreban im je Zamjenik voditelja trgovine (m/ž). Savršen kandidat za ovo radno mjesto je odgovoran i komunikativan, posjeduje odlične prodavačke i pregovaračke vještine te zna raditi s ljudima. Natječaj je otvoren do 18. veljače.

KPMG posluje na hrvatskom tržištu 27 godina, pružajući profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, prava, transakcijskog i financijskog savjetovanja, kao i savjetovanja vezanog uz upravljanje financijskim rizicima i ispunjavanja regulatornih zahtjeva. Tvrtka zapošljava Revizora (m/ž), a novom kolegi nude rad u mladom i dinamičnom timu, mogućnost razvijanja vještina radeći na raznovrsnim projektima te stimulativni sustav nagrađivanja.

Vizija Visoke škole Aspira je biti globalno priznato visoko učilište koje djeluje transformativno na studente i društvo u cjelini, kroz sustavno inoviranje obrazovnih programa i primijenjena istraživanja za rješavanje problema realnog sektora te poticanje inovacija i kreativnosti u poduzetništvu. Kako bi ostvarili svoju misiju potrebna im je pomoć i zato su se 'dali u potragu' za Stručnjakom za marketing i odnose s javnošću (m/ž). Uz provođenje marketinških aktivnosti, posao podrazumijeva vođenje digitalnog marketinga te osmišljavanje i koordiniranje PR aktivnosti. Životopis im je potrebno poslati do 14. veljače.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:29