MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Müller i Springfield, a Bofrost nudi minimalnu plaću 1.200 €

Bofrost traži prodajne predstavnike s dobrim znanjem njemačkog jezika
Hrvatski zavod za zapošljavanje
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Teknoxgroup Hrvatska, ovlašteni zastupnik tvrtke Caterpillar za Hrvatsku, zapošljava Servisera građevinskih strojeva/diesel i plinskih agregata/brodskih motora. Kandidat bi trebao posjedovati dobra tehnička znanja i vještine te biti spreman kroz dodatnu edukaciju izgraditi profesionalnu karijeru u dinamičnom timu. Ključne odgovornosti odabranog kandidata odnose se na održavanje razne Caterpillar opreme, pružajući korisnicima svu potrebnu pomoć u održavanju njihove flote Caterpillar strojeva i motora. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 14. siječnja.

Bofrost* je vodeća multinacionalna tvrtka u direktnoj prodaji najkvalitetnijih duboko zamrznutih proizvoda. Trenutno traže motivirane, odgovorne i vedre Prodajne predstavnike s dobrim znanjem njemačkog jezika koji se žele pridružiti uspješnom timu u Njemačkoj. Poslodavac nudi osobnih dohodak od minimalno 1.200 eura neto, plaćen smještaj u Njemačkoj, plaćen prijevoz do Njemačke i nazad, jedan tjedan u mjesecu boravak u Hrvatskoj te dodatak na plaću za dobre rezultate. Prijavite se na oglas do 7. siječnja.

Internacionalnoj kompaniji za trgovinu tekstilom renomiranih brendova Springfield i Women’ Secret potreban je Student praktikant u sektoru financija i računovodstva. Opis zaduženja uključuje kontrolu ispravnosti primljene dokumentacije, knjiženje dokumentacije robnog i financijskog knjigovodstva, upoznavanje s procedurama uvoza, blagajničke poslove, pomoć u izradi poreznih prijava… Sve detalje provjerite u oglasu na MojPosao i pošaljite prijavu do 7. siječnja.

Müller zapošljava Montera/stolara za rad na montaži novih i renoviranih projekata u Njemačkoj i Europi na tjednoj bazi. Poslodavac traži osobu na puno radno vrijeme, koja može početi s radom 30. siječnja 2019. Od poslodavca možete očekivati sigurno radno mjesto u zdravom poduzeću te prilagođenu i temeljitu obuku. Prijavite se na oglas do 30. siječnja.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju Farmaceuta za rad u Splitu, Šibeniku, Rijeci, Opatiji, Korenici, Sisku te Josipdolu. Uvjeti su visoka stručna sprema (magistar farmacije) i odobrenje za samostalan rad. Glavne odgovornosti uključuju izdavanje lijekova na recept i bez recepta, stručno savjetovanje pacijenata i farmaceutsku skrb. Kandidati se mogu prijaviti na oglas do 8. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:04