MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Exclusive Change, TEPEx, restoran Spoon i Novartis Hrvatska

ELKA d.o.o. je vodeća tvrtka za proizvodnju kabela na tržištima Hrvatske koja trži vozača viličara
Ilustracija
 Ante Cizmic / CROPIX

Exclusive Change d.o.o. je prepoznatljiva financijska tvrtka, čija je djelatnost pružanje financijskih usluga fizičkim i pravnim osobama, prisutna je na području država srednje i istočne Europe od 1990. godine. Postani dio tima: Blagajnik u mjenjačnici. Mjesto rada je Poreč i Rijeka. Prijavi se na oglas ukoliko imaš minimalno srednju stručnu spremu, govoriš engleski i dobro se služiš računalom (Microsoft Word, Excel, Outlook i Internet). Prednost imaju kandidati s iskustvom u radu kao blagajnik, u radu s gotovinom te znanje drugih stranih jezika. Pošalji svoj životopis putem linka za prijavu do 20. lipnja.

TEPEx d.o.o. je regionalni lider u proizvodnji protueksplozijski zaštićenih električnih uređaja. U svoj tim žele zaposliti: CNC operatera. Na radnom mjestu te očekuju zadaci: programiranje CNC strojeva (tokarilice i obradni centri), obrada metala na CNC strojevima, udešavanje, programiranje i posluživanje numeričkih CNC strojeva te priprema. Mjesto rada je Zabok, a rok prijave je 11. lipanj.

Restoran Spoon se prostire na 500m2 luksuzno uređenog prostora gdje nude savršen ambijent za sve prigode, od intimnih proslava do najsvečanijih evenata. Traže osobu za radno mjesto: Šef kuhinje. Mjesto rada je Zagreb. Prijavi se na oglas putem linka za prijavu ako želiš raditi u uspješnoj tvrtki i ostvariti konkurentne financijske uvjete te mogućnost dodatne zarade. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, uz 2 slobodna dana tjedno (subota i nedjelja), nude dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu te izvrsne kolege i međuljudske odnose. Rok prijave je 18. lipanj.

ELKA d.o.o. je vodeća tvrtka za proizvodnju kabela na tržištima Hrvatske, BiH i Slovenije. Svoj tim žele obogatiti sa pozicijom: Vozač viličara. Mjesto rada je Zagreb. Nude ugovor na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja i rad u dinamičnom okruženju. Rok prijave je 18. lipanj.

Novartis Hrvatska d.o.o. isporučuje inovativne proizvode, iskorištava globalne razmjere i odgovara na nove prilike i rizike. Imaju za cilj osmisliti lijekove za poboljšanje i produženje života ljudi. Svoj tim žele obogatiti s dinamičnim, proaktivnim, inovativnim i timski orijentiranim zaposlenikom na poziciji: Medical Representative. Opis posla i uvjeti rada dostupni su na linku. Rok prijave je 14. lipanj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:38