MojPosao

Tražite posao? Zapošljava AD Plastik, a traže koordinatora razvoja ljudskih resursa

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao, kao i na MojPosao LinkedIn profilu
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Milsing d.o.o., vodeći uvoznik i distributer gotovih dodataka prehrani u regiji, traži pojačanje na poziciji Voditelj proizvodnje (m/ž). Uvjet za prijavu je barem trogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, aktivno znanje engleskog jezika te razvijene analitičke sposobnosti. Opis posla, između ostalog, uključuje vođenje i organiziranje proizvodnje krutih oralnih farmaceutskih oblika i kontinuirano unapređivanje proizvodnje. Na oglas se možete prijaviti do 16. siječnja.

S radom su krenuli 2011. godine vođeni vizijom proizvodnje visokokvalitetnog namještaja inovativnog dizajna. Danas namještaj prodaju na pet kontinenata i u preko 60 zemalja svijeta. Oni su prostoria d.o.o. i traže majstore vještih ruku koji će im se pridružiti na poziciji Referent prodaje za inozemna tržišta (m/ž). Novom kolegi nude rad u mladom i dinamičnom timu, priliku za profesionalni rast te prigodne i godišnje nagrade. Javite im se do 6. siječnja.

Bayer je globalna kompanija s ključnim djelatnostima u Life Science poslovanju, točnije u područjima zdravstvene skrbi i poljoprivrede. Bayerovi proizvodi i usluge namijenjeni su unaprjeđenju ljudske dobrobiti i kvalitete života. Osim na proizvodima vrhunske kvalitete, tvrtka svoj poslovni uspjeh gradi na predanom i stručnom radu svoj zaposlenika. Ako im se želiš pridružiti, i to na poziciji Legal & Compliance Specialist (m/ž). Prijavite se na oglas do 5. siječnja.

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. Prijavi se za radno mjesto Koordinator razvoja ljudskih resursa (m/ž) i postani dijelom moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost. Opis posla uključuje koordiniranje i sudjelovanje u provođenju procesa uvođenja u posao, sudjelovanje u ispitivanju zadovoljstva zaposlenika i aktivno sudjelovanje u izradi operativnog plana obrazovanja. Javite im se do 6. siječnja.

Cilj Pharma Maac-a je pružiti proizvode i usluge za bolji i zdraviji život naših sugrađana. Počev od 1991. godine, kada su osnovani, uspješno ispunjavaju potrebe cjelokupnog terapeutskog lanca: bolnica, medicinskog osoblja, ljekarni, maloprodajnih objekata, pacijenata i krajnjih korisnika. Kako bi osnažili svoj postojeći tim djelatnika, u potrazi su za stručnom, motiviranom i komunikativnom osobom za poziciju Stručni suradnik za prodaju (m/ž). Svoj životopis im pošaljite do 9. siječnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:30