MojPosao

Tražite posao? Ustanova za zdravstvenu skrb zapošljava i nudi plaću od 18.000 kuna

Germania sport d.o.o. je sportska kladionica u potraži je za operaterom u casinu
Ilustracija
 CHASSENET / Profimedia, BSIP

Provjeri aktualne oglase, koje ovaj tjedan za tebe izdvaja portal MojPosao:

Pan-pek d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća naših stručnjaka, omogućilo je Pan-peku vodeću poziciju na tržištu. Obzirom na stalan rast u potrazi su za novim zaposlenicima, u Zagrebu, Rijeci i Đakovu, kojima nude najbolja primanja. Trenutno zapošljavaju na pozicijama: Prodavač, Slastičar, Pekar, Električar i Pomoćni radnik u proizvodnji. Ako želite raditi u dinamičnoj sredini u kojoj se cijeni pošteni rad i predanost poslu, prijavite se na oglas za posao do 31. listopada.

Ustanova za zdravstvenu skrb NEMETOVA – PRIMA sa svojom osnovnom djelatnosti „medicina rada i sporta“ bilježi svoje korijene još 1978. godine osnivanjem Centra za dijagnostiku, prvog i jedinstvenog u jugoistočnoj Europi po opsegu pružanja zdravstvenih usluga. Pružaju kompletne usluge u području specifične zdravstvene zaštite, djelatnosti medicine rada i sporta. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Doktor medicine / specijalist medicine rad i športa. Nude stalni radni odnos, plaću od 16.000 do 18.000 kuna te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 22. studenoga.

Obrt za prijevoz, usluge i trgovinu Majetić poslovni je suradnik CEMEX-a jedne od najvećih svjetskih proizvođača cementa i betona u svijetu. Proizvodne pogone posjeduju u 50 zemalja diljem svijeta te posluju na 4 kontinenta. Zbog povećanog opsega posla traže Vozače / strojare. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Nude plaću od 6.000 do 10.000 kuna. Rok za prijavu je 21. studeni.

Maxtena je osnovana 2007. godine, potaknuta željom za stvaranjem prve komercijalno održive antene s digitalnim upravljanjem. Trenutno je u potrazi za kreativnim ljudima koji su vođeni rezultatima te koji žele redizajnirati budućnost bežičnih tehnologija: Sales & Marketing Coordinator. Pozicija je sa sjedištem u Zagrebu, ali uključuje i putovanja. Potencijalni kandidat mora biti kreativan, motiviran, organiziran, orijentiran na rezultate i na kupce. Prijavite se na oglas do 6. studenog, a detalje oglasa pogledajte na linku.

Germania sport d.o.o. je sportska kladionica. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenicima na poziciji Operater u casinu. Osobe će biti zadužene za obavljanje poslova vezanih uz priređivanje igara na sreću na automatima i igara klađenja, mjenjačke poslove, ugostiteljske poslove te rad s ljudima. Gradovi u kojima se nude otvorene pozicije su: Zagreb i Zaprešić. Svoju prijavu možete poslati najkasnije do 29. listopada.

Zaprati nas i na LinkedIn-u - MojPosao i prati svakodnevne nove oglase i vijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:27