MojPosao

Tražite posao? Radnike treba danska tvrtka, a jedna kompanija traži voditelja marketinga

Ovaj tjedan se traže: Prodavač, Voditelj podregije, Skladištar, Non-clinical Toxicology Senior Specialist i Voditelj marketinga
Ilustracija
 Profimedia, Sciencephoto RM

TAKKO FASHION CROATIA d.o.o. se od svog osnutka 1982. godine razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Nude aktualne trendove za moderne obitelji. Svoju poslovnicu u Zagrebu žele povećati za vrijednog člana na poziciji: Prodavač. Potrebno iskustvo i kvalifikacije: najmanje srednja stručna sprema ( poželjan trgovački smjer), 1 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, znanje engleskog jezika te samostalnost u radu i sposobnost timskog rada. Prijave na oglas su moguće do 14. kolovoza.

Germania sport d.o.o. na tržištu igara na sreću posluje od 1998. godine. Tijekom proteklih godina postali su jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Trenutno su u potrazi za zaposlenikom na poziciji: Voditelj podregije. Imate li najmanje srednju stručnu spremu, barem 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu, poznavanje tržišta te izraženu komunikativnost i pregovaračke vještine. Poželjne su i vještine rukovođenja kao i organizacijske vještine te odgovornost i pouzdanost, a prijave su otvorene do 14. kolovoza.

Xellia d.o.o. je globalni centar izvrsnosti za istraživanje i razvoj cijele Grupe Xellia Pharmaceuticals usmjeren na sustavno istraživanje i razvoj novih i poboljšanih anti-infektivnih lijekova i inovativnih farmaceutskih tehnologija, koji su prijeko potrebni za borbu protiv teških i po život opasnih bakterijskih i gljivičnih infekcija, uključujući sojeve visoko otporne na većinu postojećih lijekova. Žele dodatno proširiti svoj tim u Zagrebu i Kopenhagenu i u svrhu toga zapošljavaju: Non-clinical Toxicology Senior Specialist. Nude izazovan posao u brzorastućoj međunarodnoj farmaceutskoj tvrtki i radnu atmosferu “Skandinavskog stila“. Ostale detalje oglasa pogledajte na linku i prijavite se do 19. kolovoza.

ALUMIL ZAGREB d.o.o. ima više od 30 godina iskustva i 2.200 zaposlenih te su jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou s proizvodnim linijama najmodernije tehnologije u svojih 12 tvornica u Europi. Zbog povećanja opsega posla raspisuju oglas za radno mjesto: Skladištar. U potrazi su za odgovornom i marljivom osobom koja bi obavljala posao skladištara u skladištu u Zagrebu. Osoba mora biti osposobljena za rad na viličaru (tečaj/dozvola) i imati vozačku dozvolu B kategorije, a znanje engleskog jezika je prednost. Prijave na oglas su moguće do 13. kolovoza.

eKupi d.o.o. vodeća su regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti kupcima. Misija im je pružiti jednostavno i sigurno rješenje za online kupnju uz vrhunsku razinu usluge s fokusom na zadovoljstvo korisnika. Želite li raditi u ovoj uspješnoj tvrtki u Zagrebu, prijavite se na oglas: Voditelj marketinga. Nude ti priliku za razvoj karijere i ostvarenje uspješnih rezultata u poslovnom okruženju koje se kontinuirano mijenja i prilagođava tržišnim uvjetima, stimulativna primanja ovisna o rezultatima te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog usavršavanja. Detalje oglasa pogledaj na linku i prijavite se do 15. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:30