MojPosao

Tražite posao? Petrokemija u ponudi ima devet radnih mjesta, traže se inženjeri i pravnici

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

12.12.2019. u 14:41

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

12.12.2019. u 14:41

Kutina, 061119.
Petrokemija Kutina, najveca tvornica mineralnih gnojiva u Hrvatskoj. Na fotografiji: tvornica. Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Petrokemija Kutina, najveća tvornica mineralnih gnojiva u Hrvatsko

Zahvaljujući kontinuiranom rastu i razvoju, danas je tvrtka Studenac glavni maloprodajni lanac na jadranskoj obali i drži drugo mjesto po broju trgovina u Hrvatskoj. Studenac grupu u ovom trenu čine prodavaonice na 519 lokacija, a tvrtka zapošljava više od 3 tisuće stalnih zaposlenika. Kako bi dodatno osnažili svoj postojeći tim, kompanija zapošljava na pozicijama: IT analitičar/tester (m/ž) i Asistent operativnog marketinga (m/ž).

Tvornica stakla Duran d.d. iz Pule tvrtka je sa 65 godišnjom tradicijom u proizvodnji širokog spektra artikala od vatrostalnog stakla za potrebe laboratorija i industrije. U potrazi su za visokomotiviranim kandidatom za radno mjesto: Stručnjak za zaštitu na radu i zaštitu od požara (m/ž). Idealan kandidat posjeduje najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, položen stručni ispit za zaštitu od požara te priznati status stručnjaka zaštite na radu. Na oglas se možete prijaviti sve do 24. prosinca.

PittaRosso je jedan od vodećih lanaca u maloprodaji cipela i kožne galanterije, te se može pohvaliti s neusporedivim asortimanom. Ako ste savjesna i komunikativna osoba, imate smisla za rad sa strankama i želite raditi u uspješnom međunarodnom poduzeću, prijavite se na njihov oglas za radno mjesto Prodavač (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje prodaju proizvoda i savjetovanje kupaca, brigu o urednosti trgovine i rad u skladištu. Oglas ostaje aktivan do 23. prosinca.

Petrokemija d. d. je kompanija s polustoljetnom tradicijom proizvodnje mineralnih gnojiva i jedan od najznačajnijih gospodarskih i energetskih subjekata u Hrvatskoj. Pozivaju vas da im se pridružite na jednoj od sljedećih pozicija: Mlađi inženjer (m/ž), Interni revizor (m/ž), Pomoćnik direktora za riznicu (m/ž), Specijalist poslovnog izvještavanja (m/ž), Stručni suradnik tehničkih proizvoda (m/ž), Pravni savjetnik (m/ž), Projektant suradnik (m/ž), Inženjer za održavanje objekata (m/ž) i Mlađi procesni radnik (m/ž). Rok za prijavu na sve oglašene pozicije ističe 20. prosinca.

Ako upravo vi imate odlične koordinacijske sposobnosti, volite raditi u timu i odlično se snalazite u tome, proaktivno radite na ostvarenju svojih ciljeva i ciljeva tima, dobro poznajete građevinske proizvode ili ih više od ičega želite upoznati, što čekate? Javite se na oglas za radno mjesto Regionalni voditelj prodaje za Dalmaciju (m/ž) i pridružite se timu tvrtke Baumit, dugogodišnjem lideru u proizvodnji i prodaji fasadnih sustava. Svoj životopis im pošaljite do 20. prosinca.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!   

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.