MojPosao

Tražite posao? Petrokemija i Lentismed traže projektante i marketinške stručnjake

Petrokemija je jedan od najznačajnijih gospodarskih i energetskih subjekata te najveći poduzetnik u grupaciji kemijske industrije u Hrvatskoj
Petrokemija u Kutini
 Josip Bistrović / CROPIX

U nastavku donosimo poslodavce i radne pozicije koje je portal MojPosao izdvojio ovaj tjedan.

STI PRO SOLUTIONS d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je tvrtka koja se konstantno razvija i već dugi niz godina zapošljava kvalitetne građevinske i industrijske djelatnike poput skelara, cjevara, bravara, montera, zavarivača i izolatera u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj. Zbog povećanja opsega posla raspisuju oglas za radno mjesto Cjevar, a posao uključuje poslove vezane uz cjevarske radove u industrijskom pogonu Vopak u Belgiji, točnije gradu Antwerpenu, slaganje, postavljanje, popravci cijevi te rad s cijevima do 8“ od inoxa, nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika. Mjesto rada je Antwerpen, Belgija, a rok za prijavu 13. rujan.

JAMNICA plus d.o.o. vodeća je kompanija za proizvodnju, prodaju i distribuciju mineralnih i izvorskih voda, sokova i vina već 190 godina te je objavila oglas za radno mjesto Prodajni developer za HoReCa-u u gradovima Rijeka, Šibenik i Split. Uvjete koje treba ispunjavati su srednja stručna sprema, poželjno radno iskustvo u terenskoj prodaji, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu. U Jamnici se vode izrekom “Kad si žedan - piješ vodu! Kada želiš super posao - radiš u Jamnici!” Zadnji dan za prijavu je 11. rujan.

Petrokemija, d. d. je kompanija s 50 - godišnjom tradicijom proizvodnje mineralnih gnojiva, jedan je od najznačajnijih gospodarskih i energetskih subjekata te najveći poduzetnik u grupaciji kemijske industrije Republike Hrvatske. Traže radnike koji će se pridružiti njihovom timu i to prijevom na oglase: Inženjer za održavanje objekata, Projektant suradnik i Projektant za rad u Kutini. Uvjeti su dobre analitičke, organizacijske, komunikacijske i prezentacijske vještine, proaktivnost i samostalnost u radu, preciznost i usmjerenost na rješavanje problema te sposobnost sagledavanja šire slike i kritičkog razmišljanja. Detalji oglasa su na linku, a prijavu je potrebno poslati do 9. rujna.

Lentismed d.o.o. ima poslovnu filozofiju poslovanja gdje pomoću medicinskih pomagala pomaže unaprijediti kvalitetu života ljudi. Traže osobu koja će se prepoznati u oglasu za Marketing specijalista i uklopiti u njihovu poslovnu kulturu. Najvažnije im je da osoba pokaže spremnost i želju za učenjem. Nude primjerena osobna primanja, timsku i kreativnu radnu atmosferu u postavljanju međunarodnog branda, rad u tvrtki koja nudi daljnje mogućnosti razvoja te stalni radni odnos. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 11. rujna.

Toi Toi d.o.o. je hrvatska tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem mobilnih ekoloških toaletnih kabina, eko WC -a. Svoj tim žele povećati s osobom za radno mjesto Pomoćni radnik za održavanje uredskih kontejnera i eko WC- a u skladištu. Za ovo radno mjesto potrebni su spretnost, radno iskustvo od jedne godine (na bilo kojem poslu) te biti timski igrač, a oglas za rad u Zagrebu otvoren je do 10. rujna.

MojPosao poziva sve da ih prate i na LinkedInu-u gdje se svakodnevno mogu pronaći oglasi kao i aktualne vijesti te razni savjete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:36