MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Studenac, Hotel Dubrovnik i Swixx Biopharma

Studenat je u potraži za suradnikom za podršku lancu opskrbe
Sobarica, ilustracija
 Tom Dubravec / Arhiva Hanza Media

Swixx Biopharma d.o.o. ima gotovo 300 zaposlenika i najveći je agent za etičke lijekove koji se bavi istraživanjem temeljene biofarme u Srednjoj i Istočnoj Europi. Svoj tim žele povećati sa zaposlenikom na poziciji: General Administration Assistant. Posjeduješ li najmanje srednju stručnu spremu, imaš odlične kompjuterske vještine (osobito Excel), aktivno koristiš engleski u govoru i pismu te imaš najmanje dvije godine radnog iskustva u administraciji, računovodstvu i financijama. Prijavi se na oglas do 4. rujna, mjesto rada je Zagreb.

CROATEL d.o.o. je tvrtka kojoj je jedna od osnovnih djelatnosti HDTV produkcija sportskih događaja na teritoriju Republike Hrvatske i ostalih europskih država. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave na oglas za: Snimatelj/ kamerman. Opis posla: snimanje u sustavu reportažnih kola tehničke TV produkcije, u studiju i samostalno te priprema za snimanje, sastavljanje i rastavljanje opreme uz polaganje posebne pažnje pri rukovanju opremom. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 16. rujan.

Studenac d.o.o. je zajedno s Radenskom postao jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, Radenska Adriatic. Glavni proizvodi su svjetski poznata mineralna voda Lipički Studenac i Radenska Classic. Zbog širenja poslovanja, Studenac d.o.o. u radni odnos prima: Suradnika za podršku lancu opskrbe. Uvjeti za prijavu: srednja stručna sprema (ekonomija), radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno 1 godina, vozačka dozvola B kategorije, dobra osposobljenost za rad u informatičkim alatima (Excel), a prednost je poznavanje rada u SAP sustavu. Rok prijave je 31. kolovoz, a mjesto rada je Lipik.

Hotel Dubrovnik d.d. s tradicijom od 1929. godine, smješten u samom centru grada Zagreba, središnje je mjesto zagrebačkog društvenog života, poslovnog i kulturnog turizma. Pridružite se timu na poziciji: Čistač/ čistačica - higijeničar i svojim znanjem, energijom i motivacijom pridonesite daljnjem jačanju izvrsnog tima i pružanju vrhunske usluge. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3. rujna.

MAPEI CROATIA d.o.o. je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Mapei Grupa danas ima više od 10 000 zaposlenika, a u Hrvatskoj je prisutan od 2002. godine. Radi razvoja i širenja poslovanja zapošljavaju novog djelatnika za radno mjesto: Stručni suradnik za građevinske tvrtke. Nude rad i profesionalni razvoj u multinacionalnoj kompaniji, dinamičan posao u stimulativnom okruženju i poticajna primanja. Mjesto rada je središnja Hrvatska, a rok za prijavu je 15. rujan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:04