MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Spačva, Studenac, Eurorobot i Petrokemija

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

25.4.2019. u 13:30

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

25.4.2019. u 13:30

Zagreb,101107.
Avenue mall,blagajna u trgovini Konzum.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Ilustracija, plaćanje na blagajni

FABEMA METALI d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom poslovnom tradicijom i iskustvom u prodaji crne metalurgije. Radi širenja tržišta i potreba kupaca u potrazi su za kompetentnim zaposlenikom Prodavač u veleprodaji / Terenski komercijalist. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, iskustvo u prodaji - prednost iskustvo u prodaji crne metalurgije, izvrsne komunikacijske i prodajne vještine. Prednost je poznavanje engleskog jezika te je potrebna informatička pismenost i vozačka dozvola B kategorije. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 30. travnja.

Drvna industrija SPAČVA d.d. je vodeća drvna industrija u Republici Hrvatskoj. SPAČVA je tvrtka koja se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih proizvoda od slavonskog hrasta: furnira, vrata, podova, peleta i briketa koje plasira u više od 30 zemalja svijeta. SPAČVA kontinuirano ulaže u razvoj i edukaciju svojih djelatnika te žele zaposliti u svoj tim Specijalistu u kontrolingu u Vinkovcima. Osoba će biti zadužena za praćenje ukupnog poslovanja i ostvarenja rezultata tvrtke, analize i praćenja ključnih pokazatelja poslovanja, analiza postojećih izvješća i prijedlozi/kreiranje budućih izvješća, sudjelovanje u izradi godišnjeg plana i drugih poslova. Prijave su otvorene do 2. svibnja.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Svoj tim žele obogatiti s radnicima na poziciji: Voditelj ekspanzije, Prodavač i Vozač kamiona – dostavljač. Mjesta rada pogledajte na linku. Pridružite se timu i pošaljite svoju prijavu za Voditelja ekspanzije i Vozača kamiona do 26. travnja, a za radno mjesto Prodavač do 7. svibnja.

Eurorobot d.o.o. tvrtka generalni je uvoznik iRobot proizvoda za Republiku Hrvatsku. iRobot je jedan od vodećih svjetskih proizvođača taktičkih, industrijskih i kućnih robota. U cilju širenja svojeg poslovanja na hrvatskom tržištu, žele pojačati svoj tim osobama koje svojim iskustvom i znanjem mogu odgovoriti na izazove direktne prodaje za radno mjesto Prodavač u renomiranim trgovačkim centrima u Zagrebu. Prijavite se do 1. svibnja.

PETROKEMIJA d.d. već je skoro pola stoljeća proizvodnjom gnojiva prisutna u svakom dijelu Hrvatske te na regionalnom, ali i svjetskom tržištu. U potrazi su za novim zaposlenicima. Ako vas motivira rad u dinamičnom poslovnom sustavu, inspirira postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste radu i visokim rezultatima, postanite dio tima i prijavite se za poziciju Upravitelj poslovanja. Mjesto rada je Kutina, a rok prijave je 25. travanj.