MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju AutoZubak, Elipso, banka Kovanica i hotel Kaj

Dotjerajte životopise i prijavite se za posao već danas!
Ilustracija, intervju za posao
 Profimedia, Alamy

MojPosao donosi tjedni pregled novih oglasa za posao.

ProCall se bavi telefonskom prodajom, anketiranjem i marketinškim aktivnostima na njemačkom govornom području. U Zagrebu zapošljavaju Referenta u pozivnom centru. Ako tražite nove mogućnosti i izvrsno poznajete njemački jezik, prijavite se na oglas do 8. listopada.

IHC Engineering Croatia (IEC) dio je Royal IHC Grupe, a u Rijeci i Puli traže kandidate za sljedeće radne pozicije: Shipbuilding Engineer, IT Support Officer te Office Assistant. Na oglase se možete prijaviti do 28. rujna.

AutoZubak traži Kuhara koji će u internoj kantini pripremati obroke za djelatnike. Imate li barem tri godine iskustva na istom ili sličnom poslu, završenu srednju stručnu spremu te sposobnost rada u dinamičnom okruženju, prijavite se na oglas do 25. rujna.

Almos je ljevaonica aluminijskog tlačnog lijeva sa 220 zaposlenih, a svojih 98 posto proizvoda isporučuje u zemlje Europske unije. Zapošljava Direktora tehničkog sektora, a od kandidata se traže najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima rukovođenja. Rok za prijavu na oglas je 29. rujan.

Tvrtka Eding u Zagrebu zapošljava Voditelja računovodstvenih, knjigovodstvenih i financijskih poslova, a idealan kandidat je osoba s pet do deset godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme s mogućnošću zasnivanja stalnog radnog odnosa. Prijaviti se možete do 25. rujna.

Ljekarna Mira Mirić traži Farmaceutskog tehničara koji će se priključiti njihovom timu u ljekarni. Rad je u smjenama, a u obzir dolaze kandidati s područja cijele Hrvatske. Poslodavac nudi izvrsna redovita primanja te participaciju u troškovima smještaja po dogovoru. Rok za prijavu na oglas je 28. rujna.

U novoj Elipso prodavaonici u Puli zapošljava se Trgovac tehničke robe. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave traju do 29. rujna.

Banka Kovanica u Bjelovaru zapošljava Voditelja poslovnice. Imate li minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te dobre komunikacijske vještine i odgovornost prema radu, pošaljite svoju prijavu do 26. rujna.

Concerto Grupa je vodeća hrvatska tvrtka koja pruža usluge direktne prodaje i zapošljava Mlađeg savjetnika u direktnoj prodaji/savjetnika u direktnoj prodaji za rad na području cijele Hrvatske. Ako ste komunikativni, ljubazni i strpljivi, spremni na timski rad na terenu te imate želju za daljnjih unapređenjem svojih prodajnih vještina i znanja, prijavite se na oglas do 26. rujna.

Bluesun hotel Kaj smješten je u samom srcu Marije Bistrice i za rad u restoranu traži visokomotiviranu osobu spremnu na dinamično radno okruženje. Imate li iskustvo rada na poslovima posluživanja hrane i pića, prijavite se na njihov oglas za Konobara do 28. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:42