MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Hotel Lero, Müller, Auto Arbanas, Hugo Boss...

Müller posluje u 7 država, a sada za svoju poslovnicu u Puli traži skladištara
Prodavaonica Müller na Trgu bana Jelačića
 Dragan Matić / CROPIX

Dubrovački Hotel Lero u potrazi je za Šefom kuhinje. Obavezna je formalna kvalifikacija odnosno završena ugostiteljska škola - smjer kuhar. Dodatno obrazovanje i tečajevi iz struke su prednost. Poslodavac nudi smještaj i mogućnost napredovanja.

Tvrtka L.T.G. Langenlonsheimer Transport GmbH, koja postoji više od 30 godina te u svom voznom parku ima više od 3500 kamiona, nakon pozitivne suradnje s hrvatskim djelatnicima, ima potrebu za novim vozačima za područje Njemačke. Sve informacije o odličnim radnim uvjetima možete pronaći u oglasu koju je aktivan do kraja srpnja.

Tvrtka Najam Riwal d.o.o. nudi zaposlenje na neodređeno vrijeme s probnim rokom te plaću od 5.000 kuna za radnu poziciju Servisera. Idealan kandidat treba imati završenu srednju stručnu spremu (smjer: električar, mehaničar) te biti spreman na kraća putovanja. Na oglas se možete prijaviti do 7. kolovoza.

Tvrtka Auto Arbanas postoji od 1979. godine i u stopostotnom je privatnom vlasništvu, a trenutno zapošljava 24 djelatnika. Zbog povećanog obujma posla traže Autolimara koji će raditi na demontaži i montaži vozila. Prijavu možete poslati do kraja srpnja.

Valipile je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama. Traže više vozača za prijevoz jaja, jednodnevne peradi, stočne hrane, mesa i mesnih prerađevina u tuzemstvu. Prednost imaju kandidati s iskustvom i osnovnim poznavanjem engleskog jezika. Prijave primaju do 31. srpnja.

Kao međunarodna tvrtka s velikom ekspanzijom diljem Europe, više od 750 poslovnica i preko 34.000 djelatnika u 7 država, Müller trgovina Zagreb je svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj otvorila 2006. godine. Sada za svoju poslovnicu u Puli traže Skladištara. Prednost imaju kandidati koji već dugi niz godina uspješno rade u istoj branši ili srodnom području. Prijaviti se možete do 1. kolovoza.

Ljekarne Vaše zdravlje broje više od 30 poslovnica diljem Hrvatske s više od 140 zaposlenih. Traže Magistra farmacije s licencom za samostalni rad u Samoboru i Vukovaru. Nude rad na neodređeno vrijeme te smještaj u Vukovaru. Na oglas se možete prijaviti do 27. srpnja.

AstraZeneca je jedna od vodećih svjetskih farmaceutskih tvrtki koje se bave istraživanjem, razvojem, proizvodnjom i marketingom lijekova na recept u važnim područjima zdravstvene zaštite. Traže dva Medicinska predstavnika za područje Slavonije i Dalmacije. Više informacija možete pronaći u oglasu do 6. kolovoza.

Agencija Adria Mare je incoming turističkih agencija za profesionalnu organizaciju mnogih specijaliziranih putovanja, putničkih programa i boravaka u Hrvatskoj. Potreban im je Referent prodaje koji će sastavljati i prodavati turističke aranžmane. Idealan kandidat poznaje njemački jezik (C1) i koristi se računalom. Prijave možete poslati do kraja srpnja.

U Splitu se otvara nova HUGO BOSS trgovina i za rad na puno radno vrijeme traže Studente – Prodavače. Kandidati se moraju aktivno služiti engleskim jezikom i imati visoku razinu odgovornosti i snalažljivosti. Rok za prijavu je 5. kolovoz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:27