MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Atlantic Grupa, Tele 2, Lidl Hrvatska...

Kutjevo ima natječaj za Voditelja robne marke za vino – brand managera
Ilustracija
 Jadran Babić / Hanza Media

MojPosao donosi popis zanimanja za kojima vlada potražnja već danas.

Regatta Great Outdoors zapošljava Prodavača za prezentaciju i prodaju robe, koji će biti odgovoran za zaprimanje, izlaganje i prodaju robe, sudjelovanje u inventuri te savjetovanje i brigu o kupcu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativno nagrađivanje i mogućnost napredovanja, a prijave traju do 30. svibnja.

Ancona Grupa zapošljava Direktora prodaje s minimalno pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te razvijenim prodajnim i komunikacijskim vještinama. Svi kandidati koji zadovolje tražene uvjete oglasa, biti će pozvani na razgovor. Mjesto rada je Đakovo, a rok za prijavu 2. lipanj.

Atlantic Grupa poziva vas da se prijavite na njihov oglas za poziciju Brand Operations Manager. Neki od uvjeta su fakultetska diploma te radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izražene komunikacijske vještine te orijentiranost na kupca. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu na oglas je 30. svibanj.

Tele2 traži osobu koja će raditi kao Koordinator kontaktnog centra. Imate li minimalno pet godina iskustva u kontaktnom centru te planiranju i vođenju operativnih zadataka, prijavite se na oglas do 3. lipnja.

Lidl Hrvatska traži Sezonskog radnika u trgovini za rad u Rovinju. Radno iskustvo u trgovini ili ugostiteljstvu je prednost, a od kandidata se očekuje i spremnost na timski rad. Prijave na oglas traju do 28. svibnja. Podsjećamo, prosječna neto plaća u ovoj tvrtci je gotovo 8.000 kuna.

Grafokor traži Prodajnog predstavnika/kalkulanta u tiskari za samostalnu izradu tiskarskih kalkulacija u programu za kalkulacije, komunikaciju s kupcima i ostalim odjelima u tiskari. Od kandidata se traži obavezno iskustvo u grafičkoj struci, na poslovima prodaje/kalkulacije u tiskari, a poslodavac nudi redovita i natprosječna primanja. Prijave traju do 30. svibnja.

Digitalni klik zapošljava .NET developere koji bi radili za renomiranu njemačku grupaciju portala Immowelt Group koja prvenstveno pokriva branšu nekretnina. Radno mjesto bi bilo u uredima tvrtke kćeri u Zagrebu, a planiran je i kratki boravak u centralnom uredu u Njemačkoj gdje bi se programeri upoznali s odgovornim osobama i načinom rada. Rok za prijavu je 30. svibanj.

Kutjevo ima natječaj za Voditelja robne marke za vino – brand managera, a od kandidata se očekuje VSSS ekonomskog usmjerenja te iskustvo u marketingu. Prijave možete slati do 30. svibnja.

Riblji restoran i pizzeria Casablanka u Veloj Luci hitno traže Konobare sa znanjem engleskog jezika za rad na sezoni. Smještaj i hrana su osigurani, a plaća iznosi između 8 i 10 tisuća kuna. Rok za prijavu na oglas je 5. lipanj.

Shimadzu je vodeći svjetski proizvođač uključen u istraživačke aktivnosti najsuvremenijih znanstvenih područja, a traži kandidate za sljedeće radne pozicije: Specijalist prodaje programa medicinskih proizvoda i lijekova, IT specijalist i Inženjer u servisu medicina. Prijave na oglase traju do 30. svibnja.

Sretno svim kandidatima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:50