MojPosao

Tražite posao? Lidl zapošljava referenta u administraciji nabave, pogledajte uvjete

Lidl Hrvatska ima najveću mrežu diskontnih trgovina prehrambenim proizvodima u Europi
 CROPIX

Pogledaj ovotjednu ponudu poslova koju izdvaja Portal MojPosao:

STI PRO SOLUTIONS d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je tvrtka koja se konstantno razvija i već dugi niz godina zapošljava kvalitetne građevinske i industrijske djelatnike poput skelara, cjevara, bravara, montera, zavarivača i izolatera u Hrvatskoj, Belgiji i Nizozemskoj, Njemačkoj i Austriji. Zbog povećanja opsega posla raspisuju oglase za radna mjesta: Skelar i Bravar. Poželjno je radno iskustvo od minimalno godine dana, osnovno znanje njemačkog ili engleskog jezika te volja za radom. Prijave se zaprimaju do 21. listopada.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Traže veći broj djelatnika za rad na radnim mjestima: Prodavač, Specijalist tehničkih poslova i Referent za nekretnine. Od kandidata se traži minimalno srednja stručna sprema, a poželjno je i radno iskustvo. Detalje pojedinog oglasa pogledajte na linku kao i mjesta rada. Rok za prijavu je 21. listopad.

Lidl Hrvatska ima najveću mrežu diskontnih trgovina prehrambenim proizvodima u Europi. Lidl i u budućnosti želi igrati važnu ulogu u osvajanju novih tržišta – i pritom klijentima nude vrhunsku kvalitetu po niskim cijenama. Svoj tim u Velikoj Gorici žele povećati sa zaposlenikom na poziciji: Referent u administraciji nabave. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, aktivno znanje njemačkog jezika (minimalno B1), prednost je jedna do dvije godine radnog iskustva u administraciji, napredno korištenje MS Office paketa, odlične komunikacijske vještine te volja za učenjem i radom. Detalje oglasa pogledajte na linku te se odmah i prijavite putem linka. Zadnji rok za prijavu je 22. listopad.

TRGOVAČKI OBRT "P & J" je osnovan 1994. godine. Djelatnost kojom se dominantno bave je snabdijevanje HORECA (hoteli, restorani, cafe barovi) kupaca s pićem, hranom, sredstvima za čišćenje, repro materijalom i sl. Trenutno imaju 24 stalno zaposlena radnika, a sa sezonskim radnicima, studentima i učenicima ukupno zapošljavaju oko 50 ljudi. Traže osobu za radno mjesto Voditelja izdvojenog pogona "Gastro Diskont Čabar". Posao se sastoji od vođenja diskonta u Čabru što uključuje: rad na blagajni, briga o izgledu prodajnog prostora, naručivanje robe i sl. Prijave su moguće do 16. listopada.

Tipico Sports Services d.o.o. sa sjedištem u Slavonskom Brodu je članica Tipico grupacije. Preko sto djelatnica i djelatnika podržavaju Tipico Co. Ltd. svojom uslugom pripreme i obrade sportskih podataka i ponude za Tipico Sportwetten. Traže zaposlenike za otvorene radne pozicije: Service Manager, Stručni suradnik za opće i pravne poslove – diplomirani pravnik i Poslovni analitičar. Želiš li raditi za jedan od vodećih europskih pružatelja usluga sportskog klađenja, klikni na link i pogledaj tražene uvjete. Rok prijave za Service Managera je 16. listopad, a za ostale pozicije 18. listopad.

Postanite i vi dio LinkedIn zajednice MojPosao i svakodnevno budite informirani o najnovijim poslovima na tržištu rada te korisnim vijestima i savjetima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:24