MojPosao

Tražite posao? Jedna kompanija nudi ugovor na neodređeno i plaću od 10.000 kuna s dodacima

Altera Esca je mlada tvrtka s 4 godine iskustva koja ima tri poslovnice u ugostiteljstvu u Hrvatskoj, a traži knjigovođu
Ilustracija
 Alfred Hofer / Panthermedia / Profimedia

Sportina s više od 340 prodavaonica i portfolijom koji obuhvaća više od 60 svjetskih poznatih robnih marki, Sportina Group pripada najvećim trgovcima modnih proizvoda na prostoru jugoistočne Europe. Sportina Group nije prepoznatljivo ime samo u Hrvatskoj, već i u Sloveniji, Italiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj, Crnoj Gori i na Kosovu. Trenutno su u potrazi za zaposlenikom na poziciji: Prodavač. Ako imaš osjećaj za stil, svoje prijatelje savjetuješ o tome što obući i ako želiš izgraditi svoju karijeru u jednoj od najvećih modnih trgovačkih kompanija u regiji prijavi se na oglas putem linka do 5. prosinca.

TIA PARTNER d. o. o. opskrbljuje pićima i dijelom gastro programa oko 1.400 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije, uključujući i otoke Krk, Cres i Lošinj. Pozivaju vas da se prijavite na natječaj za otvorenu poziciju: Vozač - dostavljač. Pošaljite prijavu, ukoliko ispunjavate sljedeće uvjete: srednja stručna sprema (prometni smjer), KOD 95, valjana vozačka dozvola C kategorije, radno iskustvo od najmanje 1 godine na odgovarajućim poslovima, poznavanje postupaka i procedura u logistici i distribuciji te ostale uvjete koje možete pronaći na linku. Molbu i životopis pošaljite do 9. prosinca putem linka za prijavu, mjesto rada je Rovinj.

ALTERA ESCA d.o.o. je mlada tvrtka s 4 godine iskustva koja ima tri poslovnice u ugostiteljstvu u Hrvatskoj. Tvrtka posjeduje i upravlja restoranom koji je jedan od pet vodećih restorana u Zagrebu, te jednim od najvećih i najviše ocijenjenim hostelom u Zagrebu. Izabrani kandidat će raditi u mladom i dinamičnom okruženju. Traže osobu koja želi dugogodišnju karijeru i rast unutar tvrtke na poziciji: Knjigovođa. Nude plaću od 7.500 - 10.000 kuna i dodatne pogodnosti ovisno o iskustvu, edukaciji i uvođenju u rad pri zapošljavanju, bonuse za ostvarene rezultate i plaćeni prijevoz, rad u dinamičnom i kreativnom poslovnom okruženju i ugovor na neodređeno s punim radnim vremenom. Pošalji životopis i motivacijsko pismo putem linka za prijavu do 7. prosinca.

HBO Adria d.o.o. je vodeća premium televizijska mreža u Hrvatskoj i ostatku regije. Svoj tim u Zagrebu žele povećati sa zaposlenikom na poziciji: Sales Coordinator. U ovoj će se poziciji od vas tražiti da temeljito analitički pristupite svakodnevnim zadacima, koji uključuju održavanje sustava izvještavanja i izdavanja računa, kao i prikupljanje relevantnih podataka kako bi ostali u toku s trendovima na tržištu. Davanjem redovite i detaljne analize tržišne ponude te biti važan dio odjela prodaje gdje svi vaši talenti mogu istinski zasjati. Prijave su otvorene do 2. prosinca, a detalje oglasa pogledajte na linku.

VITAPUR d.o.o. je međunarodna tvrtka koja posljednjih godina bilježi rast od minimalno 20% godišnje. Rastu na tržištu kroz razvoj multichannel prodaje (maloprodaja, veleprodaja, internet prodaja, Amazon, …). Prodajne mreže su proširene na 22 tržišta u regiji (zapadna Europa, istočna Europa, Amerika,…) koje opskrbljuju s njihovih 13 tvrtki. Kako bi nastavili razvijati uspješne prodajne rezultate na hrvatskom tržištu pozivaju u svoje okruženje novog suradnika/suradnicu na radno mjesto u Zagrebu: Direktor prodaje. Ukoliko ste proaktivna i prodajno usmjerena osoba s iskustvom na području B2B prodaje i poznajete zakone prodaje, onda su pravi izbor za Vas. Pošaljete vašu prijave za posao uz prilog životopisa i motivacijskog pisma putem linka za prijavu do 7. prosinca.

Potraži MojPosao zajednicu i na LinkedIn-u i zaprati nove poslove, vijesti i savjete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 14:01