MojPosao

Tražite posao? Emirates je u potrazi za kabinetskim osobljem i nudi 17.000 kn mjesečno

AD Plastik Grupa multinacionalna kompanija traži radnika u proizvodnji
Stjuardese Emiratesa
 Media Val

Portal MojPosao za vas je ''pretresao'' tržište rada i izabrao zanimljive oglase

Voliš putovati, ne drži te mjesto, a nebeske visine ti ne predstavljaju problem već dobrodošao izazov? Ako je tvoj odgovor potvrdan i pritom si stariji od 21 godine, visok najmanje 160 centimetara, a doseg ruku dok stojiš na prstima ti seže do dužine od barem 212 centimetara, Emirates čeka upravo tebe! Postani članom njihova Kabinskog osoblja (m/ž) i kreni na putovanje života u okviru kojeg ćeš obići čitav svijet. Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju organizira „Dane otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ koji će se održati u dva termina: u ponedjeljak, 22. srpnja u 9 sati u hotelu Westin u Zagrebu i u srijedu 24.srpnja u 9 sati u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik u Dubrovniku.

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. Specifičnost i dinamičnost autoindustrije zahtijeva stalno praćenje trendova, ulaganje u razvoj proizvoda i usavršavanje. Prijavi se za radno mjesto Radnik proizvodnje (m/ž) i postani dijelom moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost. Opis posla uključuje rad na stroju za proizvodnju plastičnih dijelova za automobile, pregled, pakiranje i označavanje proizvedene količine robe te ispunjavanje radne dokumentacije. Oglas ostaje aktivan do 26.srpnja.

Tvrtka Nautika d.o.o. želi osnažiti timove u svojim restoranima za sezonu 2019. i putem poziva sve zainteresirane kandidate za probni rad da se prijave na otvorene pozicije: Samostalni kuhar (m/ž), Samostalni konobar (m/ž), Barmen (m/ž), Slastičar (m/ž) i Čistač/Čistačica. Novim zaposlenicima tvrtka nudi rad na određeno vrijeme, osiguran smještaj te odlična primanja i uvjete rada. Primanja ovise o znanju i iskustvu kandidata. Također, svim kandidatima koji se istaknu svojim radom nude mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Javi im se do 8. kolovoza.

Tvrtka TERRA Jaska d.o.o., članica Grupe TERRA i generalni zastupnik JCB-a za područje Republike Hrvatske, zbog iznimnog rasta poslovanja objavljuje potrebu za popunom sljedećih radnih mjesta: Serviser građevinske mehanizacije (m/ž), Administrator prodaje (m/ž), Prodajni predstavnik za prodaju građevinske mehanizacije za područje istočnog dijela centralne Hrvatske (m/ž), Prodajni predstavnik za najam strojeva (m/ž) i Poslovođa servisa poslovne jedinice (m/ž). Tvrtka svim kandidatima nudi rad u međunarodnom okruženju uz stimulativna primanja. Javi im se do 30.srpnja.

Navršio si 18 godina života i zakoračio u svijet punoljetnosti? Odgovoran si i savjesno pristupaš poslu? Prijavi se za posao: Student/učenik u logistici (m/ž) u tvrtki eKupi d.o.o., domaćoj online trgovini koja mjesečno svojim korisnicima isporučuje na desetke tisuća paketa. Tvrtka zapošljava 100 učenika/studenata na pakiranju školskog pribora u distribucijsko-logističkom Rugvica, a novim zaposlenicima su spremni ponuditi naknadu od 23,50 kn po odrađenom satu. Riječ je o sezonskom poslu, na kojeg se možeš prijaviti do 31.srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:57