MojPosao

Tražiš posao? Zapošljavaju kuhare, prodavače, konzultante i prodajne predstavnike

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Transcom nudi atraktivnu plaću, bonus dobrodošlice, ugovor na neodređeno, plaćenu obuku, učenje novih vještina i mogućnost napredovanja. Traže komunikativnu, strpljivu i entuzijastičnu osobu s iskustvom rada u prodaji za radno mjesto Agent u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Prijave su do 30. lipnja.

Desigual je internacionalni modni brend s više od 500 trgovina diljem svijeta. Ako posjeduješ iskustvo rada u prodaji i radu s odjećom, voliš raditi u timu i u potrazi si za novim izazovima, do 30. lipnja prijavi se za radno mjesto Prodajni predstavnik (m/ž) i postani dijelom Desigual tima!

ENEA Software je Švedska globalna tvrtka u stvaranju komunikacijskih proizvoda. Više od 3 milijarde ljudi širom svijeta već koristi njihovu tehnologiju u svom svakodnevnom životu. Trenutno traže djelatnika za poziciju System Integrator/Consultant (m/ž). Potrebno je imati 2 godine iskustva i tečno pričati engleski jezik, a ostale pogodnosti i uvjete pogledaj na oglasu koji je aktivan do 19. srpnja.

Lošinjska plovidba – Turizam je u potrazi za Kuharom (m/ž)! Nude osiguran smještaj te rad u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s radnim iskustvom u struci, koji poznaju barem jedan svjetski jezik, a opis posla podrazumijeva pripremanje jela i predjela prema normativima, odgovornost za ispravnost namirnica i kvalitetu izdanih jela te održavanje higijene i čistoće radnog prostora i površina.

Najveći prodavač obuće u Europi Deichmann zbog povećanog opsega posla traži nove suradnike u Dubrovniku i Varaždinu. Zapošljavaju na poziciji Prodavač (m/ž), a idealnog kandidata odlikuju kvalitete poput komunikativnosti, fleksibilnosti i organiziranosti te smisao za rad sa strankama. Nude rad u uređenoj sredini vrlo uspješne međunarodne tvrtke, mogućnost profesionalnog napretka te zanimljiv i dinamičan posao. Natječaj traje do 1. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:53