Bartulović u Upravi HT-a

Pojačanje u upravi stiže im iz konkurentskog A1: Bartulović preuzeo ljudske resurse HT-a

Iza Bartulovića je, osim karijere u A1 Grupi, mandat člana Uprave u CEMEX-u
Boris Drilo, član Uprave HT-a
 Damjan Tadić / CROPIX

Ivan Bartulović novi je član Uprave Hrvatskog Telekoma zadužen za ljudske resurse, objavio je HT. Bartulović dolazi iz konkurentske A1 Grupe gdje je bio glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije za poslovne segmente u Hrvatskoj i Makedoniji.

- S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Ivana u Upravu, posebice jer se radi o menadžeru s višegodišnjim iskustvom u upravljanju promjenama i organizacijskoj transformaciji. Uvjeren sam kako će Ivan, zajedno s HT-ovim timom, doprinijeti daljnjem oblikovanju HT-a kao agilne i moderne kompanije, usmjerene na zadovoljstvo korisnika i daljnji rast – komentirao je Bartulovićevo imenovanja predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković.

Iza Bartulovića je, osim karijere u A1 Grupi, mandat člana Uprave u CEMEX-u, gdje je bio član Uprave također zadužen za ljudske potencijale kompanije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. Na početku profesionalne karijere radio je i u Privrednoj banci Zagreb, na poslovima financijskog savjetovanja.

Bartulović je diplomirao poslovnu ekonomiju, a magistrirao financijski menadžment na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Splitu. Školovanje je zatim nastavio u inozemstvu, usavršavajući se u Njemačkoj, Španjolskoj, SAD-u i Kini.

Od 1.ožujka ove godine Uprava vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga u zemlji djelovati će u sastavu Tomašković, Bartulović, Boris Drilo (tehničke i informacijske funkcije), Nataša Rapaić (segment privatnih korisnika), Saša Kramar (poslovni korisnici) i Daniel Daub, zadužen za financije. No, u toj postavi neće biti dugo, već 1.travnja Davor Tomašković odlazi s mjesta predsjednika Uprave, a naslijediti će ga Konstantinos Nempis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:25