Transfer

Marko Špegar novi CFO tvrtki Asseco SEE i Payten u Hrvatskoj

Marko je novu poziciju preuzeo sa 1. svibnjem 2020., a uz nju će i  dalje obnašati i funkciju člana Uprave za financije u tvrtki Monri, članici Grupe Payten.
Marko Špegar
 Asseco SEE

Marko Špegar imenovan je članom uprave zaduženim za financije tvrtki Asseco SEE u Hrvatskoj, vodećeg regionalnog proizvođača mobilnih, sigurnosnih i komunikacijskih softverskih rješenja za financijske digitalne usluge, te Payten Hrvatska, jednim od vodećih omnichannel pružatelja payment usluga u regiji.

Na novu poziciju napredovao je sa pozicije managera u kontrolingu gdje je u posljednih deset godina radio na širenju tvrtke kroz organski rast i akvizicije, konsolidaciji poduzeća unutar Grupe, postavljanju grupnih procesa u međunarodnom okruženju te digitalizaciji procesa cijelog administrativnog dijela kompanije. Uz područje financija, Marko će biti zadužen i za područje administracije.

Rođen je u Bjelovaru, a 2009. godine je diplomirao na Fakultetu Organizacije i Informatike u Varaždinu.

„Posebno mi je drago što je Marko na poziciju CFO-a došao napredujući unutar kompanije. U Asseco Grupi usmjereni smo na razvoj inovativnih softverskih rješenja koja unaprjeđuju poslovanje financijskih institucija diljem regije. Portfelj usluga konstantno širimo putem internog razvoja i akvizicija te vjerujem da će Marko tu dati poseban doprinos.'', istaknuo je Igor Gržalja, predsjednik Uprave Asseco SEE Hrvatska.

Marko je novu poziciju preuzeo sa 1. svibnjem 2020., a uz nju će i dalje obnašati i funkciju člana Uprave za financije u tvrtki Monri, članici Grupe Payten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:47