Dobra prilika

Dobar posao u Norveškoj: traže više radnika, a mjesečna plaća ide i do 19.000 kuna

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

27.5.2019. u 15:17

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

27.5.2019. u 15:17

, Image: 356721015, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Norveška Musti Grupa je u potrazi za frizerima za pse - groomerima, a za osobu koja će šišati drage nam četveronošce spremni su izdvojiti mjesečnu plaću između 22.000 i 25.000 norveških kruna, odnosno od cca 16.700 do 19.000 hrvatskih kuna.

Idealni kandidat ima barem jednu godinu iskustva u friziranju ljubimaca ili sličnim poslovima, a kako su naveli u oglasu, ljubav prema životinjama je uvjet za posao. Potrebno je i dobro poznavanje engleskog jezika, dok je znanje nekog od nordijskih jezika poželjno, ali ne i nužno.

Musti Grupa, osim zaposlenja na puno radno vrijeme, odabranim kandidatima nudi i pomoć u pronalasku smještaja u Oslu. Prema oglasu trenutno traže šest novih radnika, a kako su za Novac.hr potvrdili iz kompanije groomere traže po cijeloj Europi.

- Imamo groomera iz Poljske, Latvije, Norveške, Srbije i Hrvatske - kazala je Marija Beze, menadžerica za poslovne usluge u Musti Spa & Velværeu.

Dodala je da je interes za posao velik, ali i da se ljudi teško odlučuju ostaviti svoje obitelji i uhodane poslove te krenuti „trbuhom za kruhom”.

Prijave su otvorene do 9. lipnja, a sve informacije za prijavu možete pogledati ovdje.