Hrvoje Kraljević

Bivši Agrokorov menadžer postao direktor Settlea za Hrvatsku, tvrtke za mobilno plaćanje

Kraljević ima bogato menadžersko iskustvo na vodećim pozicijama u nizu kompanija
Hrvoje Kraljević, direktor Settlea za Hrvatsku
 Settle Hrvatska

Hrvoje Kraljević, bivši Agrokorov menadžer, imenovan je direktorom Settlea za Hrvatsku. Settle, aplikacija za mobilno plaćanje razvijena na temelju nagrađivane i u praksi dokazane platforme norveške tvrtke Auka, od početka srpnja dostupna je svim korisnicima u Hrvatskoj, neovisno o tome koju banku ili vrstu mobilnog telefona koriste.

Kraljević ima bogato menadžersko iskustvo na vodećim pozicijama u tvrtkama u maloprodaji, IT-u, financijskom sektoru i e-trgovini. Tijekom svoje karijere radio je na poslovima razvoja softvera, upravljanja projektima i vodećim pozicijama, uključujući i uloge izvršnog direktora i predsjednika uprave u nizu kompanija. Osim Agrokora, menadžersko iskustvo brusio je i u Ledu, Tisku, T-Mobile Hrvatska, Poslovnoj inteligenciji, mStartu, Ekesh Visa Cardu, Luri te Abrakadabri.

- Settle uklanja sve nepraktičnosti koje nastaju zbog gotovinskih transakcija među pojedincima ili između trgovaca i kupaca. Želimo digitalizirati gotovinu na praktičan, zanimljiv pa čak i zabavan način, i to tako da uskoro pomoću svojeg mobilnog telefona možete platiti bilo koju stvar, bilo koju uslugu, bilo koji račun trgovcu - kazao je novopečeni direktor Settlea za Hrvatsku.

Trgovci, dodao je, sada imaju priliku jednostavno i bez fiksnih troškova i investicija digitalizirati svoje poslovanje, a uz novčane transakcije među korisnicima, uskoro će nuditi i uslugu plaćanja mobitelom. Tako će, poručuju iz kompanije, trgovci koji prihvate Settle kao način plaćanja omogućit će brojne scenarije bezgotovinskih plaćanja te će se istovremeno moći osloniti na Settle kao platformu za širenje svojeg poslovanja i privlačenje većeg broja kupaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:56