Privlačna ponuda

Američko veleposlanstvo zapošljava na neodređeno i nudi više od 280.000 kn godišnje

Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži osobu za društvene mreže i savjetnika za kulturna pitanja
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Američko veleposlanstvo u Zagrebu zapošljava na neodređeno na poziciji Community Managera za koju to veleposlanstvo godišnje nudi 283.431 kunu bruto te na poziciji savjetnika za kulturna pitanja za 251.634 kune bruto godišnje.

Za 13.583 kuna neto mjesečno novi zaposlenik Američkog veleposlanstva bavio bi se web stranicom i društvenim mrežama te institucije kako bi se promovirale aktivnosti i ciljevi veleposlanstva. Uz diplomu prvostupnika marketinga, komunikacija, ekonomije ili iz nekog srodnog područja, kandidat za atraktivan posao Community Managera mora imati i tri godine iskustva na istom ili sličnom radnom mjestu u višejezičnoj, multikulturalnoj ili međunarodnoj organizaciji. Osim toga, potrebno je i poznavanje američke vanjske politike te povijesnih, političkih, ekonomskih i kulturalnih elemenata koji ju oblikuju, ali i koji su ciljevi i interesi SAD-a u Hrvatskoj.

Ako vas pak zanima pozicija savjetnika za kulturna pitanja, za 12.064 kuna neto mjesečno trebali biste se baviti jačanjem rasta poduzetništva u Lijepoj našoj te odnosima između veleposlanstva s nevladinim organizacijama i civilnim društvom. Za to je radno mjesto potrebna sveučilišna diploma humanističkih znanosti, informacijskih znanosti, ekonomije ili odnosa s javnošću te dvije godine radnog iskustva u području obrazovanja, novinarstva, odnosu s javnošću, međunarodnih odnosa, poduzetništva ili rada u nekoj nevladinoj organizaciji. Uz to, potrebno je i znati se služiti društvenim mrežama te poznavanje hrvatskih medija, civilnog društva, politike i društvenih institucija.

Logično, kandidat za bilo koju od tih pozicija mora tečno pričati i pisati na engleskom i hrvatskom jeziku, a oba su natječaja otvorena do 20. ožujka ove godine. Prijaviti se možete ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:27