Biraj posao u trgovini

Agrokor je u potrazi za zaposlenicima, diljem Hrvatske održava Sajam poslova u trgovini

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

22.2.2019. u 11:36

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

22.2.2019. u 11:36

Zagreb, 301115.
Najveci hrvatski trgovacki lanac Konzum predstavio je novi logisticki centar u zgradi bivseg Getroa na Zagrebackoj aveniji, te redizajnirani webshop - Konzumklik.hr.
Na fotografiji: unutrasnjost logistickog centra - radnici s posebno dizajniranim kosarama.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Dragan Matić / Hanza Media

Ilustracija

Nakon Zagreba i Rijeke, Agrokor će sljedećeg tjedna održati Sajam poslova u trgovini u Osijeku te Splitu kako bi pronašao nove zaposlenike u svojih šest kompanija.

Konzum, Tisak, Roto, Velpro, Ledo i Jamnica sudjeluju na susretima poslodavaca i potencijalnih zaposlenika, a kompanije su primarno zainteresirane za zapošljavanja na radnim mjestima prodavača, skladištara, vozača kamiona, vozača dostavljača, mesara te radnika u proizvodnji. Osim ponude samih radnih mjesta, u sklopu manifestacije koju organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavnici kompanija kandidatima predstavljaju i pogodnosti rada u Grupi Agrokor kao što je prilagodljivo radno vrijeme. Uz to, sukladno novim zakonskim odredbama, umirovljenicima se nudi zapošljavanje na pola radnog vremena.

-  Ovakve manifestacije sjajna su prilika poslodavcima iz djelatnosti trgovine da se direktno predstave i upoznaju sa svojim  potencijalnim zaposlenicima, iskomuniciraju im otvorena radna mjesta, pogodnosti i uvjete rada i to na nacionalnoj razini u svim većim hrvatskim gradovima - smatra Gordana Fabris, savjetnica za ljudske resurse izvanredne uprave Agrokora.

Sajam "Biraj posao u trgovini" u Osijeku će se održati 26. veljače u Regionalnom uredu HZZ-a, dok će svi zainteresirani u Splitu taj sajam moći posjetiti 28. veljače u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK).