Tjedni pregled tržišta rada

Na rukovodećim pozicijama zapošljavaju Končar i Allianz, nudi se i radu u inozemstvu

Englesko-američka grupacija Reckitt Benckiser u Zagrebu traži Mlađeg voditelja marketinga
Ilustracija
 Profimedia, Panthermedia
LinkedIn

Islandska financijska tvrtka Alva traži Voditelja poslovnog razvoja u njenom uredu u Zagrebu. Od kandidata se očekuje da ima široko i sveobuhvatno znanje o svim pitanjima koja se odnose na poslovanje organizacije s naglaskom na prepoznavanju novih perspektiva i poticanje poslovnog rasta. U opisu posla između ostalog stoji razrada planova razvoja poslovanja, dizajniranje i implementiranje procesa koji će podržati novi rast poslovanja, traženje potencijalnih novih mogućnosti i dr.

Managing Partnera u Zagrebu traži WSI, međunarodna tvrtka za internetsko savjetovanje s više od 1.000 ureda u preko 80 zemalja. WSI traži pojedince koji žele raditi u neovisnoj konzultantskoj tvrtku na eksponencijalno rastućem tržištu. Za poziciju nije nužno prethodno tehničko znanje, već strast za pomaganjem tvrtkama da uspiju, uvjerljiva sposobnost vođenja, snažne komunikacijske i analitičke vještine te iskustvo na senior pozicijama u poduzetništvu.

Englesko-američka grupacija Reckitt Benckiser, proizvođač Durexa, Strepsilsa i Nurofena, u Zagrebu traži Mlađeg voditelja marketinga koji će igrati ključnu ulogu unutar prodajnog tima u Hrvatskoj. Neki od uvjeta su minimalno prvostupničko obrazovanje, idealno ekonomskog smjera, minimalno jedna godina iskustva u trgovini, marketing ili prodaji, znanje Excela i PowerPointa te sposobnost razmišljanja izvan okvira. Prijaviti se možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., s naslovom maila: Jr CMM.

Logobox agencija treba Web account managera za vođenje novih i održavanje postojećih web projekata. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu, kao i da je uvijek u korak s najnovijim vijestima i trendovima iz web svijeta. Uz to, potrebno je imati godinu dana radnog iskustva na sličnim poslovima, osnovno poznavanje rada u WordPressu te dobro znanje engleskog jezika, dok je prednost poznavanje rada u Google AdWordsu te iskustvo rada s klijentima i vođenju projekata iz područja digitalnog marketinga.

Portal MojPosao

Allianz je u potrazi za Projektnim menadžerom, idealno s poznavanjem poslovne analize ili konzaltinga. Traže se osobe koje se znaju nositi s izazovima, a koji će na ovoj poziciji pažljivo uočavati detalje prilikom snimanja procesa, crtanje procesa (as-is i to-be), predlaganje rješenja, vođenje projekata i projektne dokumentacije, kontrola kvalitete i rezultata projekta te provođenje funkcionalnog testiranja u suradnji s IT-em i prodajom. Uvjet je VSS tehničkog ili ekonomskog smjera te minimalno pet godina ekspertnog iskustva. Prijave traju do 25. svibnja.

Tvrtka Hawle traži Regionalnog voditelja prodaje koji će raditi na izradi kalkulacija i prodajnih ponuda, obradi narudžbi klijenata, organizaciji sastanaka i prezentaciji proizvoda i dr. Kompanija nudi školovanja i seminare u struci, službene posjete raznim izložbama i sajmovima oprema i sustava, stalni radni odnos u slučaju uspješnog ostvarenja probnog roka od 6 mjeseci, korištenje službenog mobitela i automobila te redovita i sigurna primanja. Prijaviti se možete do 22. svibnja.

Končar - inženjering za energetiku i transport zapošljava Bid & Proposal Managera odgovornog za praćenje natječaja, ponuda i prijedloga razvoja te njihovo finaliziranje. Uvjet je završen magistarski studij, minimalno 5 godina radnog iskustva u tim područjima, te izvrsno poznavanje engleskog jezika. Poznavanje francuskog jezika je prednost. Prijave traju do 20. svibnja.

POLITICO

Zbog povećanog opsega posla specijalizirana konzultantska tvrtka Red Flag otvorila je niz pozicija za Account direktore i menadžere u njihovim uredima u Dublinu, Washingtonu, Singapuru i Bruxellesu. Potrebno je posjedovati izuzetne komunikacijske vještine te razumijevanje političkog i medijskog rada. Također, potrebno je znanje engleskog jezika, dok je prednost znanje još jednog jezika. Prijaviti se možete do 18. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:38